Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑναλυτικά το τι αποφασίστηκε για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου!

Αναλυτικά το τι αποφασίστηκε για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου!

-

Αποφάσεις που αφορούν τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Coca – Cola περιόδου 2012 / 2013 και οδηγίες που θα βοηθήσουν την προσέλευση των φιλάθλων στο στάδιο.

Ο μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων της ΑΕΛ και του Απόλλωνα όπως ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Τσίρειο Στάδιο και θα αρχίσει στις 19:00.

Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 20 ευρώ και θα γίνει μόνο προπώληση των εισιτηρίων. Την ημέρα του αγώνα δεν θα ανοίξουν ταμεία.

Λεπτομέρειες για την προπώληση των εισιτηρίων έχουν ανακοινωθεί από τις διαγωνιζόμενες ομάδες που διαχειρίζονται αποκλειστικά τα εισιτήρια που τους αναλογούν.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα παρακολουθήσουν τον τελικό από την ανατολική κερκίδα και οι φίλαθλοι του Απόλλωνα από τη δυτική κερκίδα.

Δεν θα ισχύσει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου και τονίζεται ότι όσοι δεν θα εξασφαλίσουν εισιτήριο αγώνα στην κερκίδα της ομάδας που υποστηρίζουν, είτε μικροί είτε μεγάλοι, να μην επιχειρήσουν να πλησιάσουν τις θύρες εισόδου του σταδίου γιατί δεν θα επιτραπεί η είσοδος τους.

Οι θύρες εισόδου θα ανοίξουν στις 16:30.

Τα εισιτήρια για κάθε κερκίδα θα είναι διαφορετικού χρώματοςκαι θα ισχύουν μόνο για την κερκίδα που έχουν εκδοθεί.Τα εισιτήρια με τη ροζ απόχρωση αφορούν την ανατολική κερκίδα (ΑΕΛ) και τα λευκά εισιτήρια τη δυτική κερκίδα (Απόλλωνας).Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται ηλεκτρονικός έλεγχος της αυθεντικότητας των εισιτηρίων.

Θα επιτραπεί η είσοδος και ανάρτηση πανό και σημαιών στο γήπεδο σε προκαθορισμένο χώρο όπως συμφωνήθηκε στη σύσκεψη με την αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης