Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟΜΟΝΟΙΑ: Διερωτόμαστε για τους σκοπούς αυτών των δημοσιευμάτων!

ΟΜΟΝΟΙΑ: Διερωτόμαστε για τους σκοπούς αυτών των δημοσιευμάτων!

-

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «SportDay» ενόχλησε τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θεωρούν πως σκοπός του δημοσιεύματος είναι να παρασυρθεί ο κόσμος και να σταματήσει την συγκινητική του προσπάθεια για οικονομική σωτηρία της αγαπημένης του ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είναι με μεγάλη απογοήτευση, αλλά και απορία για τους σκοπούς που αυτό εξυπηρετούσε, που διαβάσαμε το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday» με τίτλο «ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ», στο οποίο γίνεται αναφορά πως η ομάδα μας δεν θα περάσει τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ.

Το σημερινό ρεπορτάζ της «Sportday» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και καλούμε τον κόσμο μας να μην παρασύρεται από τέτοιου είδους ενέργειες, αλλά ούτε και να απογοητεύεται. Ο αγώνας μας συνεχίζεται και οι πιθανότητες να πετύχουμε στο τέλος τον στόχο μας είναι υπαρκτές και θα αυξομειώνονται ανάλογα με τη δική μας καθημερινή προσπάθεια.

Τα προβλήματα του Κυπριακού ποδοσφαίρου είναι κοινά για όλα τα Σωματεία και για να επιλυθούν χρειάζεται συλλογική προσπάθεια, ομοψυχία, αλλά και η συνεισφορά όλων όσων αποτελούν το οικοδόμημά του. Γι’ αυτό και καλούμε τα ΜΜΕ να τηρούν πιο υπεύθυνη στάση και με το λειτούργημα που επιτελούν να στηρίζουν τα Σωματεία και όχι να δυσχεραίνουν το έργο τους.

Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια που έχει συγκινήσει και συγκλονίσει άπαντες, που είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών να μαζευτεί ένα ποσό της τάξης του 1.3 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, λόγω των δύσκολων στιγμών που περνά ο τόπος μας εδώ και 10 μέρες, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι οι τράπεζες παραμένουν από τότε κλειστές, μοιραία έχει μειωθεί ο ρυθμός οικονομικής προσφοράς του κόσμου μας.

Με το άνοιγμα των τραπεζών είμαστε αισιόδοξοι ότι ο μεγάλος κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα συνεχίσει δυναμικά και αποφασιστικά την προσπάθειά του για να σώσει την αγαπημένη του ομάδα. Στο χέρι του κόσμου μας είναι να διαψεύσει αυτού του είδους τα δημοσιεύματα και με την συνεισφορά του να αυξήσει τις καλές πιθανότητες που έχει η ομάδα μας για να περάσει τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ.

Ακόμη, το Σωματείο μας αναμένει την απάντηση της ΟΥΕΦΑ, στο αίτημα που έχει καταθέσει η ΚΟΠ για να δοθεί παράταση στην προθεσμία που έχουν τα Σωματεία στην Κύπρο, για να παραδώσουν τον φάκελο των κριτηρίων Μαρτίου.

Η προσπάθεια συνεχίζεται με τις ανοικτές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις που γίνονται επί καθημερινής βάσης, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας (υπάρχουν περίπου 3000 υφιστάμενοι κάτοχοι που δεν έχουν ακόμη ανανεώσει), με τις εισφορές των 1000 ευρώ για μία θέση στην Αψίδα Αλληλεγγύης που θα ανεγερθεί στο «Ηλίας Πούλλος», με τους λαχνούς των 5 και 100 ευρώ, με την υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ» με χρέωση μόνο 2 ευρώ τον μήνα, αλλά και με την αγορά εισιτηρίου για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, από τότε που ξεκίνησε η Οικονομική Εκστρατεία. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, φτάνει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον δικό μας αγώνα, να υπερβάλουμε όλοι εαυτούς, να συσπειρωθούμε όσο ποτέ άλλοτε. Ο κόσμος της ομάδας μας να είναι σίγουρος πως όσο το κάνουμε αυτό, ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες να πετύχουμε στο τέλος τον στόχο μας.

Διαβάστε Επίσης