Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑNέα Σαλαμίνα: Όλοι στην φιέστα

Nέα Σαλαμίνα: Όλοι στην φιέστα

-

alt=”499a30c3688240cd6d2e463746c073ff M”/>Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος την ερχόμενη Παρασκευή (22/03, 20:00) με την ΑΕΚ στο “Σπύρος Κυπριανού”, το οποίο θα αποτελέσει την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καλεί το ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας, τους φίλους της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

“Καλούμε όλους τους φίλους της πετόσφαιρας, τα μέλη και φίλους της Energy Standard Νέας Σαλαμίνας στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος την ερχόμενη Παρασκευή με την ΑΕΚ (20:00) στο Σπύρος Κυπριανού και στην φιέστα τίτλου που θα ακολουθήσει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Θέλουμε κοντά μας όλους τους φίλους της Energy Standard Νέας Σαλαμίνας για να πανηγυρίσουμε μαζί το 9ο πρωτάθλημα της πετοσφαιρικής ομάδας. Η είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και περιλαμβάνει συλλεκτικό περιοδικό για την φετινή πορεία της ομάδας. Το περιοδικό παράλληλα θα είναι και λαχνός για κλήρωση με πλούσια δώρα όπως μια συλλεκτική φανέλα των πετοσφαιριστών μας υπογεγραμμένη από όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας.

Επίσης θα κυκλοφορήσει συλλεκτική φανέλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και καλούμε όλο τον κόσμο να την αγοράσει και να γιορτάσει μαζί μας την Παρασκευή στο Σπύρος Κυπριανού. Την παρουσία της θα δώσει σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα και όλοι μαζί σαν οικογένεια θα πανηγυρίσουμε το 24ο τίτλο της Energy Standard Νέας Σαλαμίνας.

Υπέροχε ερυθρόλευκε λαέ το βράδυ της Παρασκευής σε θέλουμε κοντά μας για να φωνάξουμε όλοι μαζί δυνατά και περήφανα ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΛΑΟΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαβάστε Επίσης