Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟΜΟΝΟΙΑ: 1.000.000 καράτια αγάπης!

ΟΜΟΝΟΙΑ: 1.000.000 καράτια αγάπης!

-

Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο, Στέλιο Μυλωνά, έδωσαν το παρών τους στην αίθουσα, κρατώντας μία μεγάλη τούρτα σε σχήμα τριφύλλι, πάνω στην οποία αναγραφόταν ο αριθμός 1.000.000 ευρώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ήθελε με αυτόν τον τρόπονα εκφράσει τις ευχαριστίες του στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να στείλει το αισιόδοξο μήνυμα ότι το θαύμα μέχρι το τέλος του μήνα, μπορεί να γίνει. Πριν το κόψιμο της τούρτας, ο πρόεδρος της ομάδας μας, Στέλιος Μυλωνάς, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:


«Έχουμε φτάσει στο 25% του στόχου μας, καθώς μέσα σε μία βδομάδα συγκεντρώσαμε το ένα από τα τέσσερα εκατομμύρια που αναζητούμε, προκειμένου να περάσουμε τα κριτήρια Μαρτίου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πάνω απ’ όλα στον μεγάλο μας κόσμο».

Θα υπάρχει διαφάνεια όσο αφορά το πού θα καταλήξουν τα χρήματα που εισπράττουμε. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, αλλά και ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες, ούτως ώστε στο τέλος του μήνα να επιτευχθεί ο μίνιμουμ στόχος των 4.000.000 ευρώ. Αυτό είναι το ποσό που ζητάμε.

Ο κόσμος έκανε τη δική του επανάσταση τις τελευταίες μέρες και μάλιστα σε περίοδο μεγάλης οικονομικής ύφεσης. Συνεισφέρει από το υστέρημά του για να διασώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ και γι’ αυτό τους ευχαριστώ θερμά. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά την προσπάθειά μας».

Διαβάστε Επίσης