Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟι φίλοι της ΓΝΩΜΗΣ στηρίζουν και την ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Οι φίλοι της ΓΝΩΜΗΣ στηρίζουν και την ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

-

Μετά την ΟΜΟΝΟΙΑ πρωτοβουλία για οικονομική ενίσχυση και του ιστορικού Σωματείου ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ανέλαβε η ομάδα φίλων και συντελεστών της Γνώμης. Ενώνουν τις προσπάθειες τους με τη Διοίκηση του Σωματείου, και τα οργανωμένα σύνολα για στήριξη της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ..

Στόχος είναι η συγκέντρωση χρηματικού ποσού που θα συμβάλει στην υλοποίηση του στόχου που έχει θέσει το Δ.Σ του Αμμοχωστιανού Σωματείου!

Όσοι θα ήθελαν να συμβάλουν στην προσπάθεια παρακαλούνται να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 99 715265 ή αποστέλλοντας τα στοιχεία τους (Όνομα, Επίθετο, τηλέφωνο, ποσό εισφοράς) στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.”>filoignomis@gmail.com

* Η Συντακτική Ομάδα της Γνώμης εκφράζει τη βαθιά εκτίμηση της για την πρωτοβουλία των φίλων της εφημερίδα και στηρίζει την προσπάθεια τους στα πλαίσια της θέσης της για ευρύτερη στήριξη των προοδευτικών σωματείων που παλεύουν για προώθηση του λαϊκού αθλητισμού κόντρα στα κατεστημένα της δεξιάς και της διαπλοκής.

Διαβάστε Επίσης