Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Στα δύσκολα δηλώνουμε παρόν

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Στα δύσκολα δηλώνουμε παρόν

-

height=”319″ alt=”ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ”/>Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, μέσω της οποίας απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλων!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου καλεί όλους τους φίλους και οπαδούς της να παραμείνουν κοντά στην ποδοσφαιρική ομάδα. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά αλλά στα δύσκολα ο Σαλαμιναίος πάντα δήλωνε και δηλώνει παρόν.

Μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στα πολύ δύσκολα επόμενα παιχνίδια που έρχονται. Το Σάββατο η ομάδα μας θα δώσει ακόμα ένα τελικό με τον Απόλλων στο Στάδιο Αμμόχωστος – Επιστροφή. Καλούμε όλους τους φίλαθλους που θα παρευρεθούν να παροτρύνουν, με ενθουσιασμό και μέσα σε αθλητοπρεπή και κόσμια πλαίσια την ομάδα μας.

Έφτασε η ώρα του κόσμου. Ξεσηκωθείτε και ελάτε γήπεδο. Όλοι θέλουμε η ομάδα μας να παραμείνει στην Α΄Κατηγορία. Οι καιροί είναι δύσκολοι και το μόνο «όπλο» της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου είναι ο ΚΟΣΜΟΣ της.

Φιλέ Σαλαμιναίε, έμαθες στα δύσκολα να είσαι δίπλα στην ομάδα σου και η παρουσία σου μέσα στο γήπεδο σε κάθε αγωνιστική είναι αυτή που θα σπρώξει την ομάδα προς την νίκη.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο στο Στάδιο Αμμόχωστος – Επιστροφή γιατί και θέλουμε και μπορούμε”.

Διαβάστε Επίσης