Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤόνι Σαβεφσκι:"Να κερδίσουμε για αυτόν τον υπέροοχο κόσμο"

Τόνι Σαβεφσκι:”Να κερδίσουμε για αυτόν τον υπέροοχο κόσμο”

-

Στους ρεπόρτερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε μετά από καιρό σήμερα ο Τόνι Σαβέφσκι.


«Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα, έχουμε υποχρέωση να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό.Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι, γιατί οι πολλοί έπαινοι ίσως γυρίσουν μπούμερανγκ στην ομάδα μας. Προσπαθούμε για το καλύτερο, για να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο, τώρα που βρίσκεται κοντά μας.

Έζησα κάτι παρόμοιο και στην ΑΕΚ. Μου κάνει εντύπωση που ο κόσμος είναι αρκετά θετικός, δεν άκουσα τίποτα το αρνητικό. Ούτε καν έχουν ζητήσει το λόγο για το πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε σε αυτή την κατάσταση. Απλά είναι εδώ δίπλα στην μεγάλη τους αγάπη. Εδώ είναι που φαίνεται η αγάπη του κόσμου. Και τους ευχαριστούμε που είναι και δίπλα σε μας.

Μας ενδιαφέρει να κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας. Δεν θέλω να προτρέχουμε. Να μπούμε πρώτα και μετά. Να μην δημιουργούμε και προσδοκίες στον κόσμο. Υπάρχουν ακόμα 2 παιχνίδια.

Γίνονται σκέψεις για τον προγραμματισμό, αλλά δεν μπορεί να γίνει οτιδήποτε, αφού το σημαντικό τώρα είναι η ομάδα να περάσει τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ».

Διαβάστε Επίσης