Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ ΓΝΩΜΗ και οι Φίλοι της στηρίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ

Η ΓΝΩΜΗ και οι Φίλοι της στηρίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ

-

Πρωτοβουλία για οικονομική ενίσχυση του λαοφιλούς σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας, ανέλαβε ομάδα φίλων και συντελεστών της Γνώμης. Ενώνουν τις προσπάθειες τους με τη Διοίκηση του Σωματείου, τις χιλιάδες πολίτες και τα οργανωμένα σύνολα για στήριξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στόχος είναι η συγκέντρωση χρηματικού ποσού που θα ξεπερνά τα χίλια ευρώ, το οποίο θα παραδοθεί στο Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με συνοδευτική επιστολή στην οποία θα καταγραφούν αναλυτικά οι εισφορές όλων. Στην ΑΨΙΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ θα δηλωθεί η ονομασία «ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ».

Όσοι θα ήθελαν να συμβάλουν στην προσπάθεια παρακαλούνται να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 99 715265 ή αποστέλλοντας τα στοιχεία τους (Όνομα, Επίθετο, τηλέφωνο, ποσό εισφοράς) στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.”>filoignomis@gmail.com

* Η Συντακτική Ομάδα της Γνώμης εκφράζει τη βαθιά εκτίμηση της για την πρωτοβουλία των φίλων της εφημερίδα και στηρίζει την προσπάθεια τους στα πλαίσια της θέσης της για ευρύτερη στήριξη των προοδευτικών σωματείων που παλεύουν για προώθηση του λαϊκού αθλητισμού κόντρα στα κατεστημένα της δεξιάς και της διαπλοκής.

Διαβάστε Επίσης