Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: To καμάρι της Αμμοχώστου

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: To καμάρι της Αμμοχώστου

-

height=”360″ alt=”opadoi-mpalonia 640x”/>Σειρά εκδηλώσεων Νέας Σαλαμίνας για τα 65χρονα της

Σειρά πλούσιων αθλητικών, κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων προγραμματίζει η Νέα Σαλαμίνα, με την ευκαιρία των 65χρόνων της.

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Σαλαμίνα αναφέρει πως προγραμματίζεται Καρναβαλίστικος Χορός Νέας Σαλαμίνας στη Λεμεσό στις 9 Μαρτίου, ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Νέας Σαλαμίνας- Red Rebels στις 25 του ίδιου μήνα, καθώς επίσης παράσταση από το μένταλιστ Ζάκρις και έντεχνο μουσικό πρόγραμμα στις 6 Απριλίου.

Επίσης, αναφέρει η ανακοίνωση, θα διεξαχθούν παραδοσιακά παιχνίδια, Beach Volley και υπαίθρια τόμπολα στις 6 Μαΐου, ενώ θα πραγματοποιηθεί συναυλία με Κύπριους καλλιτέχνες και γνωστό Ελλαδίτη τραγουδιστή, λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν αργότερα.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικό τουρνουά «Νίκου Νικολαΐδη», μουσική βραδιά με αφιέρωμα στα 65χρόνα του Σωματείου και βραδιά μουσικής-ποίησης Αμμοχώστου.

Μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο Πρόεδρος τους Σωματείου Ανδρέας Καζαμίας αναφέρθηκε στα 65 χρόνια πορείας της Νέας Σαλαμίνας, ενώ έκανε λόγο για επιτυχίες και αποτυχίες, χαρές και λύπες που έζησε η ομάδα στα τόσα χρόνια πορείας.

Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, είπε: «Οικονομικά δεν θα ωραιοποιήσουμε την κατάσταση. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και παραμονεύει. Με αυταπάρνηση τόσο του Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας δίνουν ή/και θέλουμε να δώσουν το άπαν των δυνάμεών τους για τη μεγάλη ανατροπή των δεδομένων».

«Εμείς, ως Διοικητικό Συμβούλιο, όλοι οι οπαδοί μας, νεώτεροι και παλαιότεροι, είμαστε εδώ, συνεπείς στο ραντεβού μας προκειμένου να επαναβεβαιώσουμε με τον πιο έντονο τρόπο ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες και τα σήματα κινδύνου, επαναλαμβάνω που εκπέμπουμε ένεκα και της οικονομικής κρίσης, η οποία κτύπησε και το ποδόσφαιρο (φυσικά ποτέ δεν ήμασταν εύρωστοι) μεταφέρουμε το αισιόδοξο μήνυμα της Σαλαμίνας. Όπως στην αρχαία εποχή ο μαντατοφόρος πήρε στην Ασία το μήνυμα της καταστροφής των Περσών στη Σαλαμίνα, έτσι τώρα και ο σύγχρονος μαντατοφόρος θα μεταφέρει σε όλους ότι, ακόμα και αν το θέλουν, η Νέα Σαλαμίνα θα νικήσει και θα αναγγείλει στους ‘υβριστές’ της το φοβερό αυτό μήνυμα της δικαιοσύνης και της αέναης παρουσίας στα αθλητικά και άλλα δρώμενα», κατέληξε.

Διαβάστε Επίσης