Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟΜΟΝΟΙΑ:Μίλησαν με τον Πρόεδρο και μετά προπονήθηκαν κανονικά

ΟΜΟΝΟΙΑ:Μίλησαν με τον Πρόεδρο και μετά προπονήθηκαν κανονικά

-

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ –

Στο “Ηλίας Πούλλος” βρέθηκε το απόγευμα ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Στέλιος Μυλωνάς, ο οποίος συνοδευόμενος από άλλα μέλη του Δ.Σ. των “πρασίνων” είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ποδοσφαιριστές.Ο κύριος Μυλωνάς έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις και διαβεβαίωσεις στους ποδοσφαιριστές. Μετά από αυτό οι ποδοσφαιριστές Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Ανόρθωση, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου.
Ο Τόνι Σαβέβσκι, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους ακόλουθους 18 παίκτες: Οχάντ Λεβίτα, Ζοσέ Μορέιρα, Χάρης Κυριάκου, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Ρενάτο Μαργκάσα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ντανιέλσον Φερέιρα, Ρασίντ Αλαμπί, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Μάρκο Σόαρες, Μπρούνο Αγκουιάρ, Λεάντρο Μαρκολίνι, Ζοάο Άλβες, Αντρέ Σκέμπρι, Νούνο Ασίς, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες και Δημήτρης Χριστοφή.
Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε τακτική και αγωνιστικά παιχνίδια σε μεγάλους χώρους. Φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Εφραίμ, λόγω τραυματισμού που απεκόμισε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Την θεραπευτική του αγωγή συνέχισε ο Μάκης Γιαννίκογλου.

Διαβάστε Επίσης