Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟAEΛ: Με προσοχή στα ντέρμπυ και όπου την βγάλει

AEΛ: Με προσοχή στα ντέρμπυ και όπου την βγάλει

-

H ΑΕΛ παραμένει μέσα στον στόχο της τετράδας και πλέον κοιτάζει το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, ενώ παράλληλα αναμένει την απόφαση του εφετείου. Η λεμεσιανή ομάδα είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και με οδηγό τη μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ για το κύπελλο θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο που θα της επιτρέψει να αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

Ο Ζόρζε Κόστα ξεκίνησε να ετοιμάζει την ομάδα έχοντας στη διάθεσή του περισσότερες επιλογές, αφού οι Ορλάντο Σα, Ντεντέ, Μπεμπέ και Τζούνιορ εξέτισαν την τιμωρία τους, όπως και ο Μαϊκόν, ο οποίος πάντως ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χθες λόγω κάποιων ενοχλήσεων. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.

Ετοιμος είναι ο Στέλιος Πάρπας, που μετά από καιρό ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι επίσης οι Κωνσταντίνου και Εντμάρ που πήραν χρόνο συμμετοχής με την Πάφο.

Απόντες θα είναι ο τραυματίας Ρουί Μιγκέλ και ο Ζιλμπέρτο που για την ώρα είναι τιμωρημένος από τη διοίκηση λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος που υπέπεσε στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Διαβάστε Επίσης