Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣυγκίνηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Χριστοφή

Συγκίνηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Χριστοφή

-

src=”/images/athlitika/omonoia/Δημήτρης_Χριστοφή__Περήφανος_που_είμαι_στην_ΟΜΟΝΟΙΑ_201302281142091.jpg” width=”600″ height=”346″ alt=”Δημήτρης Χριστοφή Περήφανος που είμαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ 201302281142091″/>Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά το τέλος του σήριαλ μεταγγραφής του ή όχι στην Ρωσσική Ροστόφ έκανε δήλωσεις οι οποίες προκάλεσαν εντύπωση στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δηλώσεις οι οποίες για ακόμα μια φορά δείχνουν το εξαιρετικό ήθος και χαρακτήρα αυτού του παιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, όπως φιλοξενούνται στο επίσημο site της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Δημήτρης Χριστοφή ανέφερε: «Επέλεξα να παραμείνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ, διότι θέλω να τη βοηθήσω σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο που περνά. Ως εκ των αρχηγών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, νιώθω έντονα την επιθυμία να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους της.

Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σ’ αυτήν την ομάδα και για όσο καιρό θα φοράω τη φανέλα της, θα καταθέτω και τη ψυχή μου για το μεγαλείο της».

Όσο για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, καθώς και τη συνέχεια, επεσήμανε: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να δημιουργήσουμε μία ΟΜΟΝΟΙΑ ισχυρή και νομίζω πως είμαστε στο σωστό δρόμο. Θα πρέπει όλοι μας να μείνουμε κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να δώσουμε τη μάχη για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η αρχή θα πρέπει να γίνει στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα.

Καλώ τον κόσμο μας να γεμίσει το Γ.Σ.Π., ούτως ώστε να μας δώσει τη δύναμη για να φτάσουμε σε άλλη μία σημαντική νίκη. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε Επίσης