Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΤο ΑΚΕΛ καταγγέλλει την τακτική της μαύρης προπαγάνδας από τον Αναστασιάδη, με...

Το ΑΚΕΛ καταγγέλλει την τακτική της μαύρης προπαγάνδας από τον Αναστασιάδη, με πληρωμένες καταχωρήσεις δυσφήμισης του Σταύρου Μαλά

-

Δημιουργήθηκε : Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2013

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΑΣΤΡΕΒΛΛΩΣΗ!!!

Το ΑΚΕΛ καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο, την ενέργεια του επιτελείου Αναστασιάδη να καταχωρήσει πληρωμένη αρνητική διαφήμιση κατά της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά και του ΑΚΕΛ.

Σε γραπτή δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαίδης αναφέρει:

Ελλείψει επιχειρημάτων και στην προσπάθεια να αποκρύψουν τον αποκρουστικό νεοφιλελεύθερο και αυταρχικό χαρακτήρα των πολιτικών που θα επιβάλουν στον κυπριακό λαό αν αναρριχηθούν στην εξουσία, προσφεύγουν σε αυτό που γνωρίζουν καλύτερα: Στη μαύρη προπαγάνδα, τους αφορισμούς, τα ψέματα και τη διαστρέβλωση!

Την ώρα που έχουν προεκλογικά ενδυθεί την προβιά αρνιού και υποκριτικά μιλούν για συνένωση δυνάμεων και για κατάθεση μοναχά προτάσεων και θέσεων, χωρίς να επιτίθενται στους πολιτικούς τους αντιπάλους, επιλέγουν τον γνωστό τους δρόμο. Επιλέγουν την οδό της μισαλλοδοξίας, του φανατισμού και της βάναυσης διαστρέβλωσης της αλήθειας.

Αυτή η απαράδεχτη συμπεριφορά από πλευράς επιτελείου Αναστασιάδη, η οποία μας γυρίζει σε πρακτικές παρωχημένων, σκοτεινών εποχών, ένα πράγμα καταδεικνύει:

Ο κ. Αναστασιάδης είναι φανερό ότι φοβάται την κρίση των πολιτών. Φοβάται την κρίση των πολιτών γιατί γνωρίζει ότι οι πολίτες φοβούνται και αυτόν και τις πολιτικές που θα επιβάλει, αν καταφέρει να αναρριχηθεί στην εξουσία.

Οι πολίτες θα δώσουν την απάντηση τους στην κάλπη, χωρίς να επιμετρήσουν κομματικά οφέλη και σκοπιμότητες. Θα ψηφίσουν με κριτήριο το συμφέρον της πατρίδας, αναδεικνύοντας ως τον επόμενο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας τον Σταύρο Μαλά.

Διαβάστε Επίσης