Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Η Αριστερά είναι εδώ, δυνατή, ενωμένη, με όραμα για το...

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Η Αριστερά είναι εδώ, δυνατή, ενωμένη, με όραμα για το μέλλον

-

Η επόμενη ημέρα, πρόσθεσε, θα αποτελέσει σημείο επανεκκίνησης για το κόμμα μας. Είμαι αισιόδοξος ότι τη μάχη της ενίσχυσης του ρόλου και της παρέμβασης του Κόμματος για το καλό του τόπου μας, των εργαζομένων, του λαού μας θα την κερδίσουμε!

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης του ηγέτη του ΑΚΕΛ:

«Θέλω αρχικά να συγχαρώ τον Νίκο Χριστοδουλίδη για την εκλογή του και να του ευχηθώ μια παραγωγική για τον τόπο θητεία.

Ήταν μια πολύ δύσκολη εκλογική μάχη στην οποία δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και σ’ αυτό συνέβαλε σημαντικά ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Ένας άνθρωπος με εξαιρετική ποιότητα χαρακτήρα, με ήθος και αγάπη για τον τόπο που ενέπνευσε δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και στήριξαν την υποψηφιότητά του.

Συμπολίτες μας, που πιστεύουν ότι η Κύπρος μας αξίζει καλύτερα. Που πιστεύουν στον ορθολογισμό, την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, που απορρίπτουν τα φοβικά σύνδρομα και τις ευκαιριακές μεταμορφώσεις.

Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τον Ανδρέα Μαυρογιάννη για τον αγώνα που έδωσε και να του ευχηθώ κάθε καλό. Είμαι βέβαιος ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν στους κοινούς αγώνες για επανένωση της πατρίδας μας και για την προκοπή του τόπου μας!

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη και τα μέλη του ΑΚΕΛ, στους χιλιάδες ψηφοφόρους και φίλους του Κόμματος που συσπειρωμένοι, δώσαμε μαζί τον σκληρό αγώνα για στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Έναν αγώνα που δόθηκε με περηφάνεια και αξιοπρέπεια έχοντας πάντοτε το βλέμμα στην Κύπρο μας και τον λαό μας. Αυτή ήταν και θα συνεχίσει να είναι η πρώτιστη προτεραιότητα του ΑΚΕΛ. Η Κύπρος μας!

Η επόμενη ημέρα θα αποτελέσει σημείο επανεκκίνησης για το κόμμα μας. Είμαι αισιόδοξος ότι τη μάχη της ενίσχυσης του ρόλου και της παρέμβασης του Κόμματος για το καλό του τόπου μας, των εργαζομένων, του λαού μας θα την κερδίσουμε!

Οι εκλογές έχουν αποδείξει ότι η Αριστερά είναι εδώ, δυνατή, ενωμένη, με όραμα για το μέλλον. Από την 1η Μαρτίου θα πολιτευτούμε ως αντιπολίτευση, πάντα με υπευθυνότητα, διεκδικητικότητα, σοβαρότητα και πατριωτισμό».

 

Διαβάστε Επίσης