Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΛΑΣ: Αναστασιάδης – ΔΗΣΥ επιχειρούν να διχάσουν το λαό

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΛΑΣ: Αναστασιάδης – ΔΗΣΥ επιχειρούν να διχάσουν το λαό

-

2013

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

>>> ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΥΠΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Η Κυπριακή οικονομία δεν αντέχει ούτε αβεβαιότητα αλλά ούτε και σκληρή λιτότητα, τονίζει σε γραπτή δήλωση του ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Σταύρος Μαλάς με αφορμή τις κινητοποιήσεις των Ευρωπαίων πολιτών ενάντια στα σκληρά μέτρα λιτότητας. Η Κυπριακή οικονομία, αναφέρει, δεν αντέχει ούτε αβεβαιότητα αλλά ούτε και σκληρή λιτότητα.

Στη δήλωση του ο Στ. Μαλάς καταγγέλλει την τακτική μαύρης προπαγάνδας του ανθυποψηφίου του Ν. Αναστασιάδη, προέδρου του ΔΗΣΥ.

Αναφέρει στη δήλωση του ο Σταύρος Μαλάς:

«Παρακολουθούμε καθημερινά στους δέκτες μας την αγωνιώδη αντίδραση των Ευρωπαίων πολιτών σε Ισπανία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Ελλάδα και άλλες χώρες ενάντια στα σκληρά μέτρα λιτότητας που οδήγησαν τον κόσμο στην εξαθλίωση και την αγανάκτηση. Μέτρα που διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό, έφεραν ιδιωτικοποιήσεις ζωτικών οργανισμών και που οδήγησαν στην ανεργία, στην απώλεια μισθών και ωφελημάτων.

Όσα προβλήματα και αν είχαμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, το μέλλον για τη χώρα μας δεν μπορεί να έχει την κατάληξη που έφεραν τα μέτρα λιτότητας σε άλλες χώρες.

Προειδοποιώ τους εργαζόμενους, τη μεσαία τάξη, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τους υπάλληλους ημικρατικών οργανισμών, ότι αυτά που έπονται, εάν δεν πάρουμε τη σωστή απόφαση την Κυριακή, θα είναι τρισχειρότερα από όσα βιώσαμε στο παρελθόν. Η Κυπριακή οικονομία δεν αντέχει ούτε αβεβαιότητα αλλά ούτε και σκληρή λιτότητα.

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι η συνετή, ψύχραιμη και πατριωτική προσέγγιση σε αυτές τις πολιτικές. Καλώ όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στις επόμενες προεδρικές εκλογές. Αποχή σημαίνει παθητική αποδοχή της επιλογής άλλων.

Η δημοκρατία δεν λειτουργεί με την επιβολή της άποψης του ενός προς τον άλλον.

Το μέλλον της πατρίδας μας αφορά όλους και όχι μερικούς.

Στη δική μου πρόταση ο πατριωτισμός μπαίνει μπροστά από το οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον.

Απευθυνόμενος προς τον Κυπριακό λαό δεν φέρω μαζί μου πληγές του παρελθόντος ούτε περιστασιακές μετάνοιες, ούτε αμφιταλαντεύσεις. Εκπροσωπώ την πρόοδο, τον αξιόπιστο και τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο. Βλέπω μπροστά με αξιώσεις, αισιοδοξία και νηφαλιότητα.

Η διχαστική προσέγγιση του ΔΗΣΥ και του κ. Αναστασιάδη αποκαλύπτεται καθημερινά μέσα από δεκάδες ανακοινώσεις τους. Κατά τα άλλα, καθημερινά μας διατυμπανίζουν εύηχα συνθήματα περί ενότητας. Τώρα που νιώθουν την τελική κρίση του λαού να πλησιάζει και αφού απέτυχαν να πείσουν με επιχειρήματα επιδίδονται σε μαύρη προπαγάνδα άλλων εποχών.

Η πολιτική ηθική αλλά και ο σύγχρονος Ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας μας δεν μου επιτρέπουν ούτε καν να σχολιάζω αυτή τους την κουλτούρα.

Δεσμεύομαι να είμαι, και εάν ο λαός με τιμήσει με την ψήφο του, θα είμαι Πρόεδρος όλων των Κυπρίων σε μια σύγχρονη Κύπρο της Νέας Εποχής».

Διαβάστε Επίσης