Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣAνοικτή συζήτηση στη διακαναλική Σταύρου Μαλά – Ν. Αναστασιάδη

Aνοικτή συζήτηση στη διακαναλική Σταύρου Μαλά – Ν. Αναστασιάδη

-

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9.15 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Η διακαναλική συζήτηση μεταξύ των δύο εναπομεινάντων διεκδικητών της Προεδρίας της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή στο Στούντιο 3 του ΡΙΚ με όλα τα ζητήματα να τίθενται επί τάπητος. Όπως ανακοίνωσε το ΡΙΚ η διακαναλική θα αρχίσει στις 21.15 το βράδυ και θα έχει διάρκεια 90 λεπτά.

Οι δύο υποψήφιοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των διευθυντών ειδήσεων των τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών ΡΙΚ, ΑΝΤ 1, Σίγμα και Μέγα και θα συντονίζει ο Διευθυντής Ειδήσεων και Επικαίρων του ΡΙΚ Γιάννης Καρεκλάς.

Στη διάρκεια της διακαναλικής θα γίνει ανοικτή συζήτηση, χωρίς χρονόμετρο και περιορισμούς και θα μεταδίδεται απευθείας από το ΡΙΚΕΝΑ και ταυτόχρονα στη γλώσσα της νοηματικής από το ΡΙΚΔΥΟ. Θα μεταδίδεται επίσης από το δορυφορικό κανάλι του ΡΙΚ (RIKSAT) για τους απόδημους και από την ιστοσελίδα του ΡΙΚ www.cybc.com.cy

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης των δύο υποψηφίων, πολιτικοί θα αξιολογήσουν τις θέσεις των δύο υποψηφίων με συντονιστή τον Πάρη Ποταμίτη.

Διαβάστε Επίσης