Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΕΚΚΛΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ: Ολοι στη μάχη να φράξουμε το δρόμο στους υμνητές της...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ: Ολοι στη μάχη να φράξουμε το δρόμο στους υμνητές της ΕΟΚΑ Β΄- Στήριξη στην υποψηφιότητα ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΛΑ

-

Δημιουργήθηκε : Τρίτη, 19 Φεβρουάριος 2013

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΤΟΤΕ, ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΕΟΚΑΒΗΤΑΤΖΗΔΩΝ

Υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά τάσσεται ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών. Σε ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι ο κ. Μαλάς είναι ένας νέος άνθρωπος και επιστήμονας, που δεν κουβαλά πολιτικά βαρίδια από το παρελθόν, έντιμος, με συνέπεια λόγων και έργων, ικανός να υπερασπιστεί με σθένος και διεκδικητικότητα την υπόθεση της Κύπρου.

“Εμείς ως Αντιστασιακοί έχουμε ακόμα ένα επιπρόσθετο λόγο να στηρίξουμε το Σταύρο Μαλά. Γνωρίζουμε την ιστορία της οικογένειάς του, την αντιστασιακή της δράση πριν και μετά το πραξικόπημα. Ο πατέρας του, Διονύσης ήταν από εκείνους τους ανθρώπους που πολέμησαν το φασισμό της Χούντας των Αθηνών και της ΕΟΚΑ Β’. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που είχε γίνει στόχος φυσικής εξόντωσης από την παραστρατιωτική αυτή οργάνωση”, προστίθεται.

Οπως αναφέρει ο Σύνδεσμος, “από την άλλη, γνωρίζουμε πολύ καλά το βίο και την πολιτεία του Νίκου Αναστασιάδη. Γνωρίζουμε πως ως νεαρός δικηγόρος, υπερασπίστηκε στα δικαστήρια τους πραξικοπηματίες ΕΟΚΑΒητατζιήδες. Γνωρίζουμε πως ως πολιτικός ηγέτης δεν παραλείπει κάθε χρόνο να υμνολογεί τον καταστροφέα της Κύπρου Γρίβα, όπως και ότι περιστοιχίζεται και στηρίζεται από γνωστά στελέχη της ΕΟΚΑ Β’”.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών, κάνει έκκληση στους απανταχού αντιστασιακούς, “να δώσουν τη μάχη για να φράξουν το δρόμο στις δυνάμεις της συντήρησης και στους υμνητές της ΕΟΚΑ Β’ και του καταστροφέα της Κύπρου, Γρίβα”.

Διαβάστε Επίσης