Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΣΤΑΥΡΟ ΜΑΛΑ «ψηφίζει» το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα - Καλεί σε συσπείρωση...

ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΛΑ «ψηφίζει» το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα – Καλεί σε συσπείρωση γύρω από την υποψηφιότητα του, τους Κύπριους ψηφοφόρους

-

Δημιουργήθηκε : Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2013

Ο ΣΕΡΓΚΕΪ ΣΤΑΝΙΣΕΦ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤ. ΜΑΛΑ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΧΗΤΗ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «YESMAN» ΤΗΣ ΜΕΡΓΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ

Το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα εξέφρασε σήμερα τη στήριξή του στο Σταύρο Μαλά ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο την Κυριακή.

Με γραπτή δήλωση του, ο Πρόεδρος των Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Σεργκέι Στανίσεφ «καλεί τους Κυπρίους ψηφοφόρους να συσπειρωθούν γύρω από τον Σταύρο Μαλά», τον οποίο χαρακτηρίζει ως «ξεκάθαρα προοδευτικό υποψήφιο».

«Ο Σταύρος Μαλάς θα είναι ένας πρόεδρος που θα ενεργεί υπεύθυνα για να οδηγήσει την Κύπρο έξω από την κρίση και που επίσης θα δώσει τη μάχη για μια εναλλακτική προσέγγιση σε σχέση με αυτήν που επιχειρεί να επιβάλει η Τρόικα», αναφέρει.

Σύμφωνα με τον κ. Στανίσεφ «η Κύπρος έχει ενώπιον της μια ξεκάθαρη επιλογή για πρόεδρο: Έναν προοδευτικό μαχητή, ή έναν άνθρωπο που στηρίζεται από την Τρόικα και λέει ναι και απαντά μόνο στην Άγκελα Μέρκελ και στους άλλους συναδέλφους του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα».

Ο κ. Στανίσεφ υπογραμμίζει ότι «το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών κατέδειξε ότι υπάρχει μια ξεκάθαρη προοδευτική πλειοψηφία μεταξύ των Κυπρίων ψηφοφόρων».

Διαβάστε Επίσης