Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΟ λαός δεν θέλει να δει τον Αναστασιάδη στην εξουσία, είναι ένα...

Ο λαός δεν θέλει να δει τον Αναστασιάδη στην εξουσία, είναι ένα από τα πιο ξεκάθαρα μηνύματα των εκλογών

-

Δημιουργήθηκε : Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2013

Τ. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΔΗΛΩΣΕ Ο Τ. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ένα από τα πιο καθαρά μηνύματα των εκλογών είναι πως ο κυπριακός λαός δεν θέλει να δει τον κ. Αναστασιάδη στην εξουσία, δήλωσε ο Εκπρόσωπος του επιτελείου του Σταύρου Μαλά, Τάκης Χατζηγεωργίου λέγοντας πως η απόσταση μεταξύ του «θέλουμε εκλογή από τον πρώτο γύρο» και των πέντε μονάδων πίσω από το 50% λέει πολλά.

Αναφέρει στη δήλωση του ο Τ. Χατζηγεωργίου:

«Οι εκλογές έστειλαν κατά τη γνώμη μας μερικά μηνύματα. Ένα από τα πιο καθαρά μηνύματα είναι πως ο κυπριακός λαός δεν θέλει να δει τον κ. Αναστασιάδη στην εξουσία.

Η απόσταση μεταξύ, του θέλουμε εκλογή από τον πρώτο γύρο και των πέντε μονάδων πίσω από το 50% λέει πολλά. Ξέρουμε ότι η αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας την ερχόμενη Κυριακή είναι δύσκολη. Πατούμε γερά στο χώμα και απευθυνόμαστε στους πολίτες. Αναζητούμε και επιδιώκουμε αναγκαίες συνεργασίες.

Ας μην ξεγελιέται κανείς. Επιλογή του Ν. Αναστασιάδη σημαίνει κυβέρνηση σωτηρίας της δεξιάς. Σημαίνει επέλαση πάνω στα δικαιώματα των εργαζομένων, σημαίνει ιδιωτικοποιήσεις ημικρατικών οργανισμών, με συνεπακόλουθο την απώλεια νέων χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Εμείς προειδοποιούμε γι’ αυτό καθαρά. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαία και η χθεσινή δήλωση του στελέχους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Jörg Asmussen. Χρειαζόμαστε κάποιον είπε ( αναφερόμενος στον κ. Αναστασιάδη) που να διασφαλίζει ‘ότι θα έχουμε εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις. Με λίγα λόγια δεν φτάνουν στον κ. Jörg Asmussen ούτε καν μερικές ιδιωτικοποιήσεις. Ο προηγούμενος πρόεδρος συνεχίζει τις απέρριπτε. Θέλει λοιπόν εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις τις οποίες προφανώς μόνο ο κ. Αναστασιάδης μπορεί να υλοποιήσει.

Είναι ευκαιρία εδώ να υπενθυμίσουμε τι έλεγε ο κ. Αναστασιάδης μόλις πριν αρχίσει η προεκλογική περίοδος. Το λέμε με αυτό τον τρόπο γιατί σήμερα έχουν μεταλλάξει τη λέξη ιδιωτικοποιήσεις με τη λέξη μετοχοποιήσεις. Έλεγε λοιπόν στα πενηντάχρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας « Η καλύτερη λύση για ορισμένους από αυτούς τους οργανισμούς είναι η μετοχοποίηση ή ιδιωτικοποίηση . Σ΄ αυτή την περίπτωση δηλαδή θεωρούνται οι λέξεις αυτές επιτέλους ως συνώνυμα, αλλά και ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου γίνεται πιο συγκεκριμένος στις 27/5/2010. «Οι οργανισμοί που εισηγείται ο ΔΗΣΥ να μετοχοποιηθούν και μερικώς να αποκρατικοποιηθούν είναι η Αρχή λιμένων Κύπρου, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου και η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου.»

Διαβάστε Επίσης