Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΣΤ. ΜΑΛΑΣ: Καθοριστικές για τις επόμενες δεκαετίες, αυτές οι εκλογές

ΣΤ. ΜΑΛΑΣ: Καθοριστικές για τις επόμενες δεκαετίες, αυτές οι εκλογές

-

2013

“ΘΑ ΦΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ”, ΤΟΝΙΣΕ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Οι επόμενες εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας μας για τις επόμενες δεκαετίες, εκτίμησε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς.

Απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του που συγκεντρώθηκαν έξω από το επιτελείο του στη Λευκωσία, ο κ. Μαλάς ανέφερε ότι «μαζί είχαμε δώσει την υπόσχεση ότι θα πολιτευτούμε με αξιοπρέπεια και σύνεση, με νηφάλιο πολιτικό λόγο για να δώσουμε πραγματική προοπτική αλλά και ελπίδα στον κυπριακό λαό που τη χρειάζεται τόσο πολύ κάτω από πολύ δύσκολες πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες».

Αυτό που πετύχαμε όλοι μαζί σήμερα, είπε, είναι το πρώτο βήμα και κάλεσε τον κυπριακό λαό που πιστεύει στην προοδευτικότητα και τον αξιοπρεπή και τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο να συστρατευτεί μαζί του στο β γύρο των προεδρικών εκλογών, λέγοντας ότι ο αξιοπρεπής πολιτικός λόγος είναι το διακύβευμα των εκλογών.

Εχουμε μια εβδομάδα όλοι και όλες να προβληματιστούμε, να αναμετρηθούμε με την ιστορία για να δώσουμε μια απάντηση αποφασιστική αλλά και τολμηρή, είπε, προσθέτοντας ότι «ο κυπριακός λαός έχει και κρίση και αποφασιστικότητα».

“Θα φράξουμε το δρόμο στις πολιτικές του χθες”, συνέχισε, απαντώντας στα συνθήματα που φώναζε ο κόσμος.

Τέλος, ευχαρίστησε το ΑΚΕΛ και όλους όσοι τον τίμησαν με την ψήφο τους και εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες στην οικογένειά του.

Διαβάστε Επίσης