Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΑΚΕΛ: Οι θέσεις του κ. Αναστασιάδη τρομάζουν μεγάλη μερίδα του κυπριακού λαού

ΑΚΕΛ: Οι θέσεις του κ. Αναστασιάδη τρομάζουν μεγάλη μερίδα του κυπριακού λαού

-

12 Φεβρουάριος 2013

ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

>>> ΤΟ ΑΚΕΛ ΖΗΤΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ-ΛΙΛΛΗΚΑ

Στην έλλειψη επιχειρημάτων και τεκμηρίωσης να απαντήσουν στις θέσεις μας, τα επιτελεία του Ν. Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ, ακολουθούν την προσφιλή τους μέθοδο, συνθηματολογούν, αφορίζουν και χαρακτηρίζουν, είπε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού.

Σε δηλώσεις του στα κεντρικά γραφεία του ΑΚΕΛ, ο κ. Κυπριανού ανέφερε πως ό,τι και να λένε η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και δεν αλλάζει με τις προεκλογικές μεταμφιέσεις, προσθέτοντας ότι οι θέσεις του κ. Αναστασιάδη τρομάζουν μεγάλη μερίδα του κυπριακού λαού γιατί είναι έκδηλα αντιλαϊκές και πλήττουν τα συμφέροντα της Κύπρου.

“Στην πρόκληση του ΔΗΚΟ να τοποθετηθούμε στις καταγγελίες του «Πολίτη» για τον Γ. Λιλλήκα απαντούμε ευθαρσώς. Απαίτηση μας είναι να διερευνηθούν πλήρως όλες οι καταγγελίες που αφορούν και τον κ. Αναστασιάδη και τον κ. Λιλλήκα. Το ελάχιστο που απαιτείται από ανθρώπους που διεκδικούν το ύπατο αξίωμα του τόπου δεν είναι μόνο να μην κρέμεται πάνω από το όνομά τους καμία σκιά, αλλά να είναι πεντακάθαροι, όπως είναι ο Σταύρος Μαλάς”, είπε.

Με την αποφασιστικότητα και τον τεκμηριωμένο πολιτικό του λόγο, συνέχισε ο κ. Κυπριανού, ο Σταύρος Μαλάς έπεισε πλέον ότι είναι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει με αξιώσεις τον Ν. Αναστασιάδη και να κερδίσει αυτή τη μάχη.

Ένα ισχυρό εκλογικό αποτέλεσμα υπέρ του Σταύρου Μαλά, ανέφερε, θα οδηγήσει σε ισχυρό μέτωπο των εργαζομένων, των ανέργων, των μικρομεσαίων και των χαμηλόμισθων ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας, των περικοπών και των ιδιωτικοποιήσεων που εκπροσωπεί ο κ. Αναστασιάδης.

“Τώρα ο κάθε πολίτης συνειδητοποιεί πλέον ότι κρατά στα χέρια του το μέλλον του Τόπου. Έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι στο Β΄ Γύρο ο Σταύρος Μαλάς θα αναμετρηθεί με τον Νίκο Αναστασιάδη. Αν είναι ειλικρινής η ανησυχία κάποιων για ενδεχόμενη εκλογή του κ. Αναστασιάδη, τους καλούμε να υπερψηφίσουν από τον Α΄ Γύρο τον Σταύρο Μαλά. Να ενισχύσουν τις δυνάμεις της προόδου. Να σταθούμε ενωμένοι στο πλευρό του Σταύρου Μαλά, για να του δώσουμε ισχυρή λαϊκή εντολή να αντιμετωπίσει και να νικήσει τον Νίκο Αναστασιάδη, στο Β΄ Γύρο”, κατέληξε ο κ. Κυπριανού.

Διαβάστε Επίσης