Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΚυβέρνηση χωρίς προαποκλεισμούς και υπό τη σκέπη κανενός κόμματος θα δημιουργήσει ο...

Κυβέρνηση χωρίς προαποκλεισμούς και υπό τη σκέπη κανενός κόμματος θα δημιουργήσει ο Σταύρος Μαλάς

-

: Κυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013

ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΕΔΕΚ, Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Κυβέρνηση χωρίς προαποκλεισμούς και υπό την σκέπη κανενός κόμματος, δήλωσε ότι θα δημιουργήσει ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς. Σε δηλώσεις του στο Εκλογικό του Επιτελείο, ο κ. Μαλάς είπε ότι στην Κυβέρνηση αυτή θα έχουν θέση όσοι «πιστεύουν στην πρόοδο και σε μια ευημερούσα κοινωνία των ανθρώπων και όχι των αριθμών».

Εξάλλου, ο υποψήφιος Πρόεδρος είπε ότι το δίλημμα των εκλογών πλέον είναι ξεκάθαρο και πρόσθεσε ότι υπάρχουν δύο επιλογές, «η επιλογή της προόδου και της ανάπτυξης και η επιλογή της μονόπλευρης λιτότητας και της στασιμότητας». Παράλληλα, κάλεσε τον κυπριακό λαό να δώσει απάντηση στην κάλπη.

Ο κ. Μαλάς εξέφρασε εξάλλου τη βεβαιότητα ότι η ΕΔΕΚ, όλος ο προοδευτικός και δημοκρατικός κόσμος του κέντρου και όσοι δεν ενστερνίζονται την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, δεν θα προσφέρουν στήριξη στον κ. Αναστασιάδη.

«Ιδιωτικοποιήσεις σημαίνει χιλιάδες οικογένειες στην ανεργία» είπε. Πρόσθεσε ότι είναι η ώρα της αλήθειας και ότι δεν πρέπει να έχει κανένας ψευδαισθήσεις, καθώς «Νίκος Αναστασιάδης στην Προεδρία σημαίνει νέους περιορισμούς στα δικαιώματα των εργαζομένων, των μεσαίων και μικρομεσαίων».

Ο κ. Μαλάς εξέφρασε επίσης την δέσμευσή του «σύντομα και μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν», να επαναφέρει εις χείρας των εργαζομένων και της μεσαίας τάξης ότι τους στέρησε η οικονομική κρίση. «Καλώ τους πολίτες να σταθούν δίπλα μας σ’ αυτή την προσπάθεια. Για την κοινωνική συνοχή. Για την ανάπτυξη και την προοπτική» κατέληξε.

Διαβάστε Επίσης