Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΚαμένη γη άφησαν πίσω τους οι πραξικοπηματίες της ΕΟΚΑ Β΄ στους οποίους...

Καμένη γη άφησαν πίσω τους οι πραξικοπηματίες της ΕΟΚΑ Β΄ στους οποίους ο κ. Αναστασιάδης και το κόμμα του παραχώρησαν πολιτική στέγη

-

Δημιουργήθηκε : Κυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013

Ο ΣΤ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΥΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ “ΚΑΜΕΝΗΣ ΓΗΣ”

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου απάντησε στις τοποθετήσεις του Νίκου Αναστασιάδη περί “καμένης γης” που αφήνει πίσω της η Κυβέρνηση Χριστόφια.

Ο κ. Στεφάνου αντιστρέφοντας τα πυρά αναφέρει ότι “καμένη γη άφησαν πίσω τους οι πραξικοπηματίες της ΕΟΚΑ Β΄ στους οποίους ο κ. Αναστασιάδης και το κόμμα του παραχώρησαν πολιτική στέγη και βήμα εκπροσώπησης”.

Προσθέτει επίσης ότι “καμένη γη θα άφηνε πίσω του ο κ. Νίκος Αναστασιάδης απειλώντας για δημοσιοποίηση απόρρητων πληροφοριών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σχετικά με το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου και εκβιάζοντας για την άρον-άρον υπογραφή του Μνημονίου με την Τρόικα”.

“Καμένη γη θα αφήσει πίσω του ο κ. Αναστασιάδης αν ω μη γένοιτο εκλεγεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας ξεπουλώντας το δημόσιο πλούτο της Κύπρου και εφαρμόζοντας πολιτικές απόλυτης λιτότητας, στις οποίες πιστεύει αυτός και το κόμμα του”, καταλήγει στην γραπτή του δήλωση ο Εκπρόσωπος.


Διαβάστε Επίσης