Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΣταθερά ανοδική η εικόνα του Σταύρου Μαλά, δείχνει και νέα δημοσκόπηση

Σταθερά ανοδική η εικόνα του Σταύρου Μαλά, δείχνει και νέα δημοσκόπηση

-

Φεβρουάριος 2013

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΛΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΜΙΑΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Η εικόνα του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, Σταύρου Μαλά, είναι σταθερά ανοδική, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του επιτελείου του, δίδοντας στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης

και δηλώνοντας πως “η κοινωνία τού αναγνωρίζει σε μεγάλο βαθμό ότι είναι πιο κοντά στις ανάγκες και τα προβλήματα της μεσαίας τάξης και των εργαζομένων και ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τη μεγάλη κρίση με πιο φιλολαϊκές πολιτικές”.

“Τα πάντα θα κριθούν τις τελευταίες ημέρες με το Σταύρο Μαλά εκφραστή μιας θετικής και προοδευτικής διεξόδου από την κρίση”, προσθέτει το επιτελείο Μαλά.

“Δίδουμε”, συνεχίζει, “με αισιοδοξία τη μάχη των προεδρικών εκλογών τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο γύρο και θεωρούμε βέβαιη τη συσπείρωση όλων των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου στην υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά”.

Η έρευνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε για το επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου Σταύρου Μαλά από την εταιρεία GPO, την περίοδο από τις 02 μέχρι τις 06 Φεβρουαρίου, σε συνολικό δείγμα 1.200 ατόμων.

“Δέκα ημέρες πριν τις εκλογές”, δηλώνει το επιτελείο Μαλά, “ο κυπριακός λαός τάσσεται σαφώς ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και τη λιτότητα, ενισχύονται οι αρνητικές απόψεις για την Τρόικα και τις πολιτικές της και οι πολίτες συνειδητοποιούν ότι οι απόψεις του Νίκου Αναστασιάδη είναι ταυτόσημες με αυτές της Τρόικας”.


Διαβάστε Επίσης