Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛ " Mέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από το Εφετείο, οι Προεδρικές...

ΑΕΛ ” Mέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από το Εφετείο, οι Προεδρικές Εκλογές θα έχουν ολοκληρωθεί “

-

Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2013

Η ΑΕΛ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΠΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ –

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Θεωρούμε ότι η απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής, παραβιάζει κατάφορα τους κανονισμούς και το καταστατικό της Ομοσπονδίας.

Βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τη ξεκάθαρη ερμηνεία που έδωσε το Εφετείο στο άρθρο 8.4 των κανονισμών μετεγγραφών στο πλαίσιο της έφεσης Ομόνοια-Οκκάς και στο οποίο ο Απόλλωνας στήριξε την ένταση του.

Το γεγονός αυτό πρέπει να απασχολήσει άμεσα την ηγεσία της Ομοσπονδίας, ώστε να βρεθεί τρόπος, ο διορισμός των δικαστών να μην έχει σχέση με τη σωματειακή προτίμηση αυτών και είναι δυνατό να διοριστούν καταξιωμένοι νομικοί και/ή πρώην δικαστές.

Καλούμε τα μέλη της Δικαστικής Επιτροπής να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι πήραν αυτή την απόφαση με την ιδιότητα τους ως νομικοί και όχι με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα.

Προκαλούμε εκαστω αυτών, εάν σέβονται την ιδιότητα τους και το λειτούργημα τους να συγκαταθέσουν στη σύσταση ad-hoc δικαστηρίου με έμπειρους δικαστές και να παρουσιαστεί ενώπιων τους η υπόθεση και να εκδώσουν απόφαση.

Πιστεύουμε ότι η απόφαση είναι παράνομη και παράτυπη και έγινε κάτω από άσκηση πιέσεων και σωματειακών σχέσεων αυτών που πήραν την απόφαση.

Στο Εφετείο πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα δικαιωθούμε διότι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από το Εφετείο, οι Προεδρικές Εκλογές θα έχουν ολοκληρωθεί. Τα δε μέλη του Εφετείου είναι έμπειροι και καταξιωμένοι νομικοί και δεν θα επηρεαστούν από καμιά πίεση.

Οι αγώνες κύριοι, κερδίζονται στο γήπεδο και όχι με τη χρήση δολοπλοκιών και εκμετάλλευση συγκυριών.

Η ΑΕΛ είναι ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ και είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι θα συνεχίσει να είναι ευρωπαϊκή ομάδα, ακομμάτιστη και θα έχει δικό της λόγο.

Θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα του σωματείου μας, βασιζόμενοι στην Ιδέα της ΑΕΛ, το καταστατικό και στις αξίες και τα ιδανικά που εκπροσωπεί το Σωματείο μας.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε ανεξάρτητοι κομματικά και ανένταχτοι σε μικροπολιτικά συμφέροντα και ας μας ζηλεύουν όλοι.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μπούμε στο βρώμικο παιχνίδι που κάποιοι θέλουν να εντάξουν στη πόλη μας. Έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε, όπως η αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας μας για επίτευξη των στόχων μας και η ανέγερση του ιδιόκτητου μας γηπέδου.

Και κάποιοι που μας έκριναν γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε τον Ρούι Μιγκέλ σε έξι παιχνίδια ενώ σε κάποια από αυτά δικαιούμασταν να τον χρησιμοποιήσουμε, η απάντηση μετά την απόφαση της δικαστικής είναι αυτονόητη.

Καλούμε τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ και τον κάθε αγνό Αελίστα να παραμείνει ήρεμος και να σταθεί ασπίδα στην ομάδα μας και το σωματείο μας. Η Διοίκηση της ΑΕΛ θα συνεχίσει να προασπίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του σωματείου μας.

Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και συσπειρωμένοι, δίπλα στην ομάδα, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη Διοίκηση και να είστε σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Φάρος μας σε αυτή τη προσπάθεια είναι τα ιδανικά και οι αξίες που πρεσβεύει η Αθλητική Ένωση Λεμεσού και η πλούσια Ιστορία του Σωματείου μας”.

Διαβάστε Επίσης