Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΝ.ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ: Θέμα αξιοπιστίας Αναστασιάδη: Να ξεκαθαρίσει αν ασπάζεται τις νεοφιλελεύθερες - αντεργατικές...

Ν.ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ: Θέμα αξιοπιστίας Αναστασιάδη: Να ξεκαθαρίσει αν ασπάζεται τις νεοφιλελεύθερες – αντεργατικές θέσεις του Πισσαρίδη που τον πρότεινε ως υποψήφιο

-

Δημιουργήθηκε : Σάββατο, 26 Ιανουάριος 2013

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ

O κ. Αναστασιάδης θα πρέπει να μιλήσει ξεκάθαρα και να πει τι πραγματικά ασπάζεται στα θέματα οικονομίας και διαχείρισης του κράτους, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Νίκος Κατσουρίδης, επικεφαλής του Εκλογικού επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου Σταύρου Μαλά.

Ο κ. Κατσουρίδης ζητά από τον κ. Αναστασιάδη να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο πραγματικός του στρατηγικός σχεδιασμός για έξοδο της Κύπρου από την κρίση, ώστε να μπει ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και ποιες θέσεις υιοθετεί.

Διερωτάται αν ασπάζεται τις θέσεις του κ. Πισσαρίδη, ο οποίος πρότεινε την υποψηφιότητα του για την Προεδρία του Κράτους.

Ο κ. Πισσαρίδης αναφέρει, «ξεκάθαρα εισηγείται αύξηση το ορίου συνταξιοδότησης σταδιακά στα 70, δηλαδή στην απόσυρση μια και καλή μαζί με τη συνταξιοδότηση, λειτουργία τα καταστημάτων και τα Σαββατοκύριακα, δηλαδή ατελείωτες ώρες εργασίας, οι μικρομεσαίοι καταστηματάρχες να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να εργοδοτηθούν από όσους έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν (δηλαδή τις μεγάλες επιχειρήσεις) με μισθό 500-600 ευρώ, φιλελευθεροποίηση της αγοράς ηλεκτρισμού και τηλεπικοινωνιών, παροχής νερού και αγοράς φυσικού αερίου».

«Με άλλα λόγια με κάθε τρόπο να καταργηθεί κάθε συμμετοχή του κράτους. Ως εκ τούτου προκύπτει ζήτημα συνέπειας και αξιοπιστίας του υποψήφιου του ΔΗΣΥ και γίνεται ξεκάθαρο ότι η πολιτική του είναι η πολιτική της σκληρής λιτότητας και της Τρόικα», καταλήγει.

Διαβάστε Επίσης