Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤόνι Σαβέφσκι:Κίνητρο μας το αήττητο της Ανόρθωσης

Τόνι Σαβέφσκι:Κίνητρο μας το αήττητο της Ανόρθωσης

-

src=”/images/athlitika/omonoia/gate-91.jpg” width=”500″ height=”375″ alt=”gate-91″/>O ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ….

Ο Τόνι Σαβέφσκι γνωρίζει πολύ καλά ότι μια νίκη ενάντια στην Ανόρθωση, θα σημαίνει βήμα τετράδας για του πράσινου. Γι’ αυτό το λόγο φρόντισε στην σημερινή καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη να τονίσει το κίνητρο που έχει η ομάδα του να σπάσει δηλαδή το αήττητο της Ανόρθωσης.

«Έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι μπροστά μας, μ’ ένα αντίπαλο που είναι ο πρωτοπόρος και αήττητος. Το ενδιαφέρον για το παιχνίδι αυτό είναι μεγάλο και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη» Μ’ αυτές τις λίγες μετρημένες κουβέντες θέλησε να στείλει μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του αλλά και στο κόσμο πως πρέπει να τα δώσουν όλα για την νίκη.

Σχολιάζοντας τον αντίπαλο ο τεχνικός τω πρασίνων δήλωσε ότι δεν τον φοβίζει η Ανόρθωση και ότι ο τρόπος που θα παρατάξει την ομάδα θα είναι επιθετικός. Τώρα για τους ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα προτίμησε να απαντήσει διπλωματικά λέγοντας ότι αυτό είναι δουλειά του τεχνικού τίμ και δεν αφορά τα Μ.Μ.Ε

Διαβάστε Επίσης