Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΑΚΕΛ: Καμία αριστερή ψήφος δεν θα πρέπει να πάει χαμένη

ΑΚΕΛ: Καμία αριστερή ψήφος δεν θα πρέπει να πάει χαμένη

-

2013

ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟΝ Α’ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣΤο ΑΚΕΛ, δια του Εκπροσώπου του Γιώργου Λουκαϊδη, «υπογραμμίζει εκ νέου ότι καμιά αριστερή ψήφος δεν θα πρέπει να πάει χαμένη» και είναι αυτονόητο ότι όσο πλησιέστερα θα είναι ο Σταύρος Μαλάς με το Νίκο Αναστασιάδη στον Α’ γύρο των εκλογών, τόσο αυξάνεται και η πιθανότητα και η προοπτική νίκης στις εκλογές για τον Σταύρο Μαλά και αντίστοιχα η αποτροπή του ενδεχόμενου εκλογής του Νίκου Αναστασιάδη.

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο κ. Λουκαϊδης είπε ότι το ΑΚΕΛ καταγγέλλει το επιτελείο του Γιώρογυ Λιλλήκα για την συνέχιση των αντιδεοντολογικών και ανήθικων πρακτικών του σε βάρος του κόσμου της Αριστεράς, προσθέτοντας ότι στη βάση συγκεκριμένων καταγγελιών των οποίων έγινε δέκτες, το επιτελείο Λιλλήκα, επικοινωνεί τηλεφωνικώς με πολίτες και παρουσιάζεται ως επιτελείο του ΑΚΕΛ, ζητώντας τους να ψηφίσουν τον κ. Λιλλήκα.

Κατανοούμε τον πανικό στον οποίο βρίσκεται το επιτελείο Λιλλήκα αλλά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ούτε και να αποδεχθούμε αναχρονιστικές και ανήθικες πρακτικές, πρόσθεσε.

Διαβάστε Επίσης