Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟH ΟΜΟΝΟΙΑ κατήγγειλε στον αρμόδιο Υπουργό μερίδα αστυνομικών, οι οποίοι εξάσκησαν...

H ΟΜΟΝΟΙΑ κατήγγειλε στον αρμόδιο Υπουργό μερίδα αστυνομικών, οι οποίοι εξάσκησαν υπερβολική βία σε βάρος οπαδών των πρασίνων

-

αυτής, θέλουμε να καταγγείλουμε την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά μερίδας Αστυνομικών, μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο, 19 Ιανουαρίου, στο Γ.Σ.Π.

Οι συγκεκριμένοι Αστυνομικοί εξάσκησαν υπερβολική βία κατά οπαδών της ομάδας μας και ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας, χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος, αφού χωρίς να προκληθούν, τους κτύπησαν όταν αυτοί εξέρχονταν από την Βόρεια κερκίδα που τους φιλοξενούσε. Νεαρή κοπέλα, που ήταν κοντά στο επεισόδιο, στην προσπάθειά της να ενημερώσει τους Αστυνομικούς ότι τα παιδιά που κτυπούσαν ήταν ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κτυπήθηκε και η ίδια από Αστυνομικούς.

Τόσο η νεαρή κοπέλα, όσο και ένας από τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα από τα κτυπήματα που δέχτηκαν. Οι δύο προαναφερθέντες υπέβαλαν γραπτή καταγγελία στην Αστυνομία, αναφορικά με τη συμπεριφορά των Αστυνομικών, καθώς και των προβλημάτων υγείας που αυτή τους δημιούργησε.

Καλούμε τον έντιμο Υπουργό όπως παρέμβει δυναμικά και τιμωρήσει παραδειγματικά τους Αστυνομικούς, που με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους, προκάλεσαν πάρα πολλά προβλήματα και προήγαγαν τη βία.”

Διαβάστε Επίσης