Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΈμμεση παραδοχή ΑΣΥΝΕΠΕΙΑΣ από το Επιτελείο Αναστασιάδη για την ΑΘΕΤΗΣΗ της ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ...

Έμμεση παραδοχή ΑΣΥΝΕΠΕΙΑΣ από το Επιτελείο Αναστασιάδη για την ΑΘΕΤΗΣΗ της ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ του

-

Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2013

ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ, ΛΕΝΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ…

«Απάντησε» επιτέλους το Επιτελείο Νίκου Αναστασιάδη για το θέμα που δημιουργήθηκε με την αθέτηση από τον συναγερμικό υποψήφιο της ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ του ότι με την κατάθεση υποψηφιότητας θα δημοσιοποιούσε τα περιουσιακά του στοιχεία.

Αργά το απόγευμα εξέδωσαν ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που ανάρτησαν στο διαδίκτυο (;;;) αλλά και πάλιν δεν αποσαφηνίζεται το θέμα.

«Αν η ηγεσία του ΑΚΕΛ και το επιτελείο του κ. Μαλά, αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου, παρακολουθούσαν τι γίνεται γύρω τους, θα γνώριζαν ότι ο Νίκος Αναστασιάδης -πολύ πριν ο κ. Μαλάς και το επιτελείο του ανακαλύψουν την ανάγκη κατάθεσης περιουσιακών στοιχείων- είχε ανακοινώσει από τον περασμένο Μάιο ότι τα περιουσιακά του στοιχεία θα τα καταθέσει με την υποβολή της υποψηφιότητάς του».

Βεβαίως η υποβολή έγινε την Παρασκευή, ωστόσο ο κ. Αναστασιάδης, ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ τα περιουσιακά του στοιχεία.

Στο Δελτίο Τύπου πέρα από την έμμεση παραδοχή της ΑΘΕΤΗΣΗΣ της ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ, προστίθεται: «Ο Νίκος Αναστασιάδης θα το πράξει τότε, όπως έχει εξαγγείλει και έχει προγραμματίσει. Με το να μας ρωτούν κάθε τρεις και μια το ΑΚΕΛ και το επιτελείο Μαλά, απλώς επιβεβαιώνουν τους επικοινωνιακούς τακτικισμούς τους και την αγωνιώδη σπουδή τους να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από τα τεράστια και πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυπριακή κοινωνία εξ υπαιτιότητας των χειρισμών της διακυβέρνησής τους».

Διαβάστε Επίσης