Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ Βασίλης έβαλε το χέρι του …

Ο Βασίλης έβαλε το χέρι του …

-

src=”/images/athlitika/omonoia/vasilis.jpg” width=”500″ height=”341″ alt=”vasilis”/>ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ …

Δυστυχώς σ’ ακόμα ένα Λευκωσιάτικο ντέρμπυ αναγκαζόμαστε ν’ ασχοληθούμε με οτιδήποτε άλλο παρά με την ουσία και το αγωνιστικό κομμάτι. Τέλειωσε ένα παιχνίδι δυσφήμιση για το Κυπριακό Ποδόσφαιρο στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Βασίλης Δημητρίου και οι βοηθοί του. Οι πράσινοι δικαιούνται να φωνάζουν, αφού ο κύριoς Δημητρίου σήμερα σφύριζε καθαρά ΑΠΟΕΛ.

Το «κάλπικο» γκόλ που σημείωσε το ΑΠΟΕΛ, αλλά και η άδικη αποβολή του Ρενάτο Μαργκάσα είναι οι δύο φάσεις για τις οποίες η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούται να νιώθει αδικημένη.

Παρόλα αυτά υπήρχαν και άλλες φάσεις στις οποίες ο διαιτητής έσπρωχνε με το γάντι το ΑΠΟΕΛ, ενώ σήμερα ο κύριος Δημητρίου ήταν μέντορας της ανομοιομορφίας.

Και όλα αυτά από έναν διαιτητή που πριν το σημερινό παιχνίδι όλοι τον θεωρούσαν ανερχόμενο και πολλά υποοσχόμενο… Οι αποφάσεις του, στο σημερινό παιχνίδι δυστυχώς πάσχουν από έλλειψη ορθοκρισίας και αντικειμενικότητας!

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της OMONOΙΑΣ: «Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας αλλά πολύ στεναχωρημένοι για την ισοπαλία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που ήταν παλληκάρια, έδειξαν πάθος και καρδιά. Είχαν να αντιμετωπίσουν απρόσμενες και απίστευτες δυσκολίες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε για πολλούς λόγους. Είδαμε σήμερα γήπεδα να μεγαλώνουν, είδαμε πράγματα που ξέραμε να αλλάζουν. Αυτά τα είδαμε για πρώτη φορά. Οι παίκτες μας άντεξαν απέναντι σε πολύ περισσότερους από έντεκα αντιπάλους. Τι μπορούμε να κάνουμε, αυτή είναι μια καλή ερώτηση… Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, ξεκαθαρίζω ξανά ότι δεν πανηγυρίζουμεγια τον βαθμό. Θα προσπαθήσουμε να συνέλθουμε από το σοκ, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Διαβάστε Επίσης