Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΑ. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Ο Στ. Μαλάς η μόνη επιλογή που δίνει ελπίδα και...

Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Ο Στ. Μαλάς η μόνη επιλογή που δίνει ελπίδα και προοπτική

-

Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2013

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού δήλωσε σήμερα ότι η υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά δίνει «τη μόνη επιλογή που μπορεί να υπερασπιστεί το μέλλον του τόπου δίνοντας ελπίδα και προοπτική».

Σε δήλωση του το πρωί στο Ξενοδοχείο Χίλτον, αμέσως μετά την υποβολή της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά για τις προεδρικές εκλογές της 17ης Φεβρουαρίου, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ είπε ότι η υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά δίνει σε κάθε προοδευτικό πολίτη τη μόνη επιλογή για την επανένωση, την ασφάλεια και την ευημερία του τόπου, την υπεράσπιση των εργαζομένων της μεσαίας τάξης της νέας γενιάς, τη μόνη θετική επιλογή που μπορεί να κάνει τις αναγκαίες αλλαγές που χρειάζεται η οικονομία ασκώντας ταυτόχρονα φιλολαϊκή πολιτική και να υπερασπιστεί το μέλλον του τόπου δίνοντας ελπίδα και προοπτική.

Ο κ. Κυπριανού είπε πως η Κύπρος έχει ανάγκη από έναν ηγέτη «που δεν θα είναι ο εκπρόσωπος της Τρόικας στο νησί, που δεν θα αγωνιά πρώτος και καλύτερος εκείνος για να προωθηθούν ιδιωτικοποιήσεις, που δεν θα προκρίνει πρώτος και καλύτερος εκείνος τη λιτότητα, δεν θα δοξολογεί πρώτος και καλύτερος εκείνος τις πολιτικές που οδήγησαν την Ελλάδα και άλλες χώρες στο κοινωνικό χάος, δεν θα ασπάζεται τις ίδιες πολιτικές εμπνέοντας τον φόβο πως ό,τι έγινε στην Ελλάδα θα γίνει και στην Κύπρο και που δεν θα είναι ο ίδιος το αντιπαράδειγμα της αδιαφάνειας».

«Οι κίνδυνοι είναι πολύ μεγάλοι» είπε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ και υπέδειξε ότι «οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας ενδεχόμενες πικρίες και απογοητεύσεις και να δούμε τη μεγάλη εικόνα, να δούμε το αύριο».

Χρειάζεται, όπως ανέφερε, «συμπόρευση και ενότητα όλων των προοδευτικών δυνάμεων που μπορούν να φράξουν το δρόμο στις αδιέξοδες αντιλαϊκές πολιτικές και να οδηγήσουν τον τόπο μπροστά».

Διαβάστε Επίσης