Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΣΤ. ΜΑΛΑΣ: «Μπορούμε να νικήσουμε! Και θα τα καταφέρουμε! Μπορούμε να κάνουμε...

ΣΤ. ΜΑΛΑΣ: «Μπορούμε να νικήσουμε! Και θα τα καταφέρουμε! Μπορούμε να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή»

-

Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 17 Ιανουάριος 2013

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ!

Την δέσμευσή του ότι εφόσον εκλεγεί στο ύπατο αξίωμα της Δημοκρατίας δεν θα υπάρξει δεύτερο μνημόνιο, επανέλαβε απόψε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς, προσθέτοντας ότι αυτό είναι το δικό του μνημόνιο με το λαό.

Παράλληλα, σε ομιλία του στην Επαρχιακή Πολιτική Συγκέντρωση Λευκωσίας, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, του ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού και μελών της κίνησης υποστήριξης της υποψηφιότητάς του, ο κ. Μαλάς χαρακτήρισε τις επερχόμενες εκλογές ως εξαιρετικά κρίσιμες και πρόσθεσε πως εφόσον εκλεγεί θα συνεργαστεί με το ΑΚΕΛ και με άλλες προοδευτικές δυνάμεις σε μια Κυβέρνηση Εθνικού Συνασπισμού.

Ο Στ.Μαλάς είπε πως «όσοι πιστεύουν ότι οι εκλογές έχουν κριθεί κάνουν πολύ μεγάλο λάθος! Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα- τριάντα ολόκληρες ημέρες. Στην πραγματικότητα είναι σαν να ξεκινούμε τώρα. Γιατί τώρα αντιλαμβάνονται όλοι οι πολίτες ποιο πραγματικό πρόβλημα έχουμε μπροστά μας, ποιο είναι το πραγματικό διακύβευμα, ποιες είναι οι διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν μπροστά τους».

Κάλεσε τους παρευρισκόμενους να διαμηνύσουν «σε κάθε πολίτη που ταλαντεύεται, σε κάθε πολίτη που για διάφορους λόγους μπορεί να σκέφτεται την αποχή, σε κάθε πολίτη που θέλει την πρόοδο του τόπου, να σκεφτεί νηφάλια, να κάνει τη σύγκριση ανάμεσα στις πραγματικές εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν και να μη λείψει από τη μεγάλη στιγμή της δημοκρατίας». «Γι’ αυτό σας καλώ όλους στη μάχη. Μπορούμε να νικήσουμε! Και θα τα καταφέρουμε! Μπορούμε να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή», κατέληξε.

Το κλίμα ενθουσιασμού στο επιτελείο Μαλά είναι αποτέλεσμα νέων δεδομένων από δημοσκοπήσεις και επαφές. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙAΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!

malas2malas3malas4

malas5malas6malas9

malas10malas11malas12

Διαβάστε Επίσης