Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΔυναμική νίκης ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΛΑ, δείχνει και νέα δημοσκόπηση

Δυναμική νίκης ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΛΑ, δείχνει και νέα δημοσκόπηση

-

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: 43,5 %, ΜΑΛΑΣ: 24,5%, ΛΙΛΛΗΚΑΣ:16,0%

Ξεπέρασε αισθητά τον Γιώργο Λιλλήκα ο Σταύρος Μαλάς και προσεγγίζει τον Νίκο Αναστασιάδη, έδειξε δημοσκόπηση της GPO την επομένη της διακαναλικής για την οικονομία. Στην ερώτηση ποιον θα ψηφίζατε για Πρόεδρο ανάμεσα στους τρεις αν γίνονταν αύριο Προεδρικές εκλογές, απάντησαν:

Νίκο Αναστασιάδη: 43,5

Σταύρο Μαλά 24,5

Γιώργο Λιλλήκα 16,0

Γεώργιο Χαραλάμπους 1,2

Πραξούλα Αντωνιάδου 1,1

Μακαρία Αντρη Στυλιανου 0,9

Δεν θα ψηφίσω 3,4

Λευκό/ άκυρο 4,0

Δεν έχω αποφασίσει 5,4

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΜΑΛΑ

Η έρευνα διενεργήθηκε για λογαριασμό του Επιτελείου του Στ. Μαλά από την εταιρεία Greek Public Opinion (GPO), στις 15 Ιανουαρίου 2013. Η έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνολικό δείγμα 800 ατόμων την επόμενη μέρα της πραγματοποίησης της διακαναλικής συνέντευξης των τριών υποψηφίων προέδρων για την οικονομία, καταγράφει τις τάσεις εντός του εκλογικού σώματος σε σχέση με τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από τη συνέντευξη και βεβαίως το πώς καταγράφεται η πρόθεση ψήφου την αμέσως επόμενη ημέρα του ντιμπέιτ.

Ως επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου Σταύρου Μαλά εκφράζουμε την ικανοποίηση μας αφού μέσα από την έρευνα αποτυπώνεται ξεκάθαρα ότι ο σοβαρός και τεκμηριωμένος λόγος του Σταύρου Μαλά ικανοποίει και πείθει πολίτες πολύ πέραν της μέχρι σήμερα δημοσκοπικής εκλογικής του επιρροής.

Πέραν τούτου, ακόμη μια έρευνα καταδεικνύει ότι η δυναμική που έχει αναπτύξει η υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά οδηγεί σε μια συνεχή ανοδική τάση των εκλογικών ποσοστών του, ξεκαθαρίζοντας έτσι το προβάδισμά της δικής του υποψηφιότητας έναντι αυτής του κ. Λιλλήκα. Αυτή η ανοδική τάση καθιστά τον Σταύρο Μαλά ως τον βασικό αντίπαλο του Νίκου Αναστασιάδη που μπορεί, σε αυτόν το τελευταίο μήνα μέχρι τις προεδρικές εκλογές, να κάνει την ανατροπή στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του ερχόμενου Φεβρουαρίου.

Διαβάστε Επίσης