Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟEπεισόδια πριν,κατά και μετά το τέλος της διάρκειας του ψεσινού αγώνα στην...

Eπεισόδια πριν,κατά και μετά το τέλος της διάρκειας του ψεσινού αγώνα στην Λεμεσό

-

Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2013

H ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι

πριν, κατά και μετά το τέλος του αγώνα, προκλήθηκαν διάφορα επεισόδια από φιλάθλους και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να προβεί στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων.

Συγκεκριμένα, οπαδοί και των δύο ομάδων προκάλεσαν ζημιές σε αριθμό καθισμάτων των κερκίδων, ενώ έριξαν διάφορα αντικείμενα, όπως μπουκάλια, πέτρες και ξύλα προς το μέρος των Αστυνομικών που βρισκόντουσαν εντός του αγωνιστικού χώρου. Οι επί καθήκοντι Αστυνομικοί έκαναν περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.

Επίσης, πριν την έναρξη του αγώνα, μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ προσπάθησαν να εισέλθουν βίαια στο γήπεδο χωρίς να περάσουν από Αστυνομικό έλεγχο. Δύο πρόσωπα ηλικίας 20 και 17 χρόνων, επιτέθηκαν και κτύπησαν αστυνομικό με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να τεθούν υπό κράτηση. Επίσης, συνελήφθησαν άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 27 και 17 χρόνων, για εξύβριση και πετροβολισμό αντίστοιχα, τα οποία επίσης τέθηκαν υπό κράτηση.

Δύο Αστυνομικοί οι οποίοι είχαν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν.

Διαβάστε Επίσης