Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΠροεκλογική φιέστα Αναστασιάδη η «έκτακτη» σύναξη των ευρωπαίων ομογάλακτων του στη Λεμεσό

Προεκλογική φιέστα Αναστασιάδη η «έκτακτη» σύναξη των ευρωπαίων ομογάλακτων του στη Λεμεσό

-

14 Ιανουάριος 2013

ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ! Μέρκελ και οι άλλοι του ευρωπαϊκού «λαϊκού» κόμματος επιχείρησαν να μας που και τι θα ψηφίσουμε!

>>> ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Eπέμβαση στα εσωτερικά της Κύπρου επιχείρησε το Ευρωπαϊκό «λαϊκό» Κόμμα, με την προεκλογική, όπως αποδείχτηκε φιέστα που έστησαν στη Λεμεσό ο ΔΗΣΥ και ο Αναστασιάδης.

Οι εκτιμήσεις ότι επρόκειτο για πολιτική «εισβολή» των ευρωπαίων συντηρητικών με ηγέτιδα την ΄Αγκελα Μέρκελ,Καγκελάριο της Γερμανίας, επιβεβαίωσαν οι ίδιοι. Προσερχόμενη στην «έκτακτη», όπως βάφτισαν τη σύνοδο του Ε«λ»Κ, η Μέρκελ δεν απέκρυψε τον σκοπό της καθόδου της στο νησί, για να δώσει πολιτικά δεκανίκια στον ομογάλακτο της Ν. Αναστασιάδη. Γι’ αυτό και οι πληθωρικές φωτογραφίσεις, δίπλα από τον προστατευόμενο τους.

Τα χθεσινά γεγονότα στη Λεμεσό επιβεβαιώνουν πλήρως την αποκαλυπτική ειδησεογραφία της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΓΝΩΜΗΣ αυτής της βδομάδας ,η οποία κυκλοφορεί στα περίπτερα και στεγάζει το κύριο θέμα της κάτω από τον χαρακτηριστικό τίτλο:

«Οι Γερμανοί ξανάρχονται! «Εισβολή» από το «τέταρτο ράϊχ» της Μέρκελ, με Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ να ανοίγουν τις κερκόπορτες! Ξεκάθαρη ανάμειξη του Ευρωπαϊκού «λαϊκού» Κόμματος στα εσωτερικά της χώρας μας και ενόψει προεδρικών. – Νέα επίθεση για επιβολή χωρίς οίκτο, του νεοφιλελευθερισμού με ιδιωτικοποιήσεις και λιτότητα «χωρίς εξαιρέσεις»! – Μαζί τους και οι Σοσιαλδημοκράτες εναντίον των κυπριακών συμφερόντων, αφήνοντας εκτεθειμένη την ΕΔΕΚ»

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Και πριν κλείσει το 24ωρο, η είδηση της ΓΝΩΜΗΣ επιβεβαιώνεται.

Κατάντια της πολιτικής το γεγονός ότι όλοι οι «κουβαλητοί» του Ν. Αναστασιάδης παίρνοντας τον λόγο στη «σύνοδο» – φιέστα, όπως είχαν προσυνεννοηθεί εξέφραζαν και την στήριξη τους στον υποψήφιο του κυπριακού κόμματος της δεξιάς και ακροδεξιάς.

«Εμείς ήρθαμε εδώ για να κάνουμε σαφές ότι το αδελφό κόμμα, ο ΔΗΣΥ, θα νικήσει στις εκλογές», είπε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.

Στις δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας του Ε«Λ»Κ Αντόνιο Λόπεζ-Ιστούριθ το μόνο που έκανε, με βάση το σενάριο διοργάνωσης, ήταν να μας λέει συνεχώς για τον …. «καλό» Αναστασιάδη.

Εξέφρασε ,είπε, στήριξή του προς τον Νίκο Αναστασιάδη και ευχήθηκε «νίκη του στις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου από τον α’ γύρο των εκλογών».

Σαφής και συγκεκριμένος οκ. Λόπεζ – Ιστούριθ, πλήρως συνεννοημένος με βάση την νέα επικοινωνιακή τακτική του Εκλογικού Επιτελείου του ΔΗΣΥ μετά τις διαπιστώσεις ότι τα ποσοστά του όχι μόνο είχαν παραμείνει καθηλωμένα αλλά άρχισε η πτωτική τάση.

Ο εξευτελισμός της πολιτικής και το ξεγύμνωμα των ευρωπαίων, δεξιών – συντηρητικών: Αυτοί που μέχρι πριν από λίγες μέρες έπλεκαν το εγκώμιο της σημερινής κυβέρνησης του Δημήτρη Χριστόφια για την εξαιρετική προεδρία και τα επιτεύγματα της μίλησαν για «αλλαγή»!

«Σέβομαι πλήρως» μας είπε ο κ. Λόπεζ – Ιστούριθ «το τι θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις επόμενες προεδρικές εκλογές, όμως ευχόμαστε ότι θα έρθει η στιγμή της αλλαγής, της αλλαγής για το καλύτερο, προκειμένου η Κύπρος να ανακτήσει τον ηγετικό ρόλο στην ΕΕ»!

Ωμή και χωρίς περιστροφές επέμβαση στα εσωτερικά της Κύπρου.

>>> Ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ΓΝΩΜΗΣ και άλλες αποκαλυπτικές ειδήσεις και ρεπορτάζ στην έκδοση της εφημερίδας που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Διαβάστε Επίσης