Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΔυναμική νίκης ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΛΑ, δίνει δημοσκόπηση της GPO: Βασικός αντίπαλος Αναστασιάδη στον...

Δυναμική νίκης ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΛΑ, δίνει δημοσκόπηση της GPO: Βασικός αντίπαλος Αναστασιάδη στον δεύτερο γύρο

-

: Σάββατο, 12 Ιανουάριος 2013

Ο ΜΑΛΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΑΚΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η δυναμική της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά τον καθιστά τον βασικό αντίπαλο του Νίκου Αναστασιάδη ενόψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών, δήλωσε σήμερα ο Τάκης Χατζηγεωργίου, Εκπρόσωπος Τύπου του υποψήφιου για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρου Μαλά, προσθέτοντας ότι “η υποψηφιότητα μας είναι υποψηφιότητα νίκης”.

Αναφερόμενος στην έρευνα κοινής γνώμης που διενεργήθηκε για λογαριασμό του επιτελείου του Σταύρου Μαλά από την εταιρεία Greek Public Opinion, ο κ. Χατζηγεωργίου ανέφερε ότι “τα ευρήματα της έρευνας καταδεικνύουν ό,τι και οι υπόλοιπες μετρήσεις οι οποίες έχουν δημοσιευτεί”, δηλαδή ότι “η υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά παρουσιάζει τέτοια δυναμική, η οποία τον καθιστά τον βασικό αντίπαλο του κ. Αναστασιάδη ενόψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών”.

“Παράλληλα, ακόμη μια έρευνα δείχνει ότι αυτές οι εκλογές θα είναι δύο γύρων”, ανέφερε ο κ. Χατζηγεωργίου.

Πρόσθεσε ότι “η δυναμική που καταγράφει η υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά και η αλματώδης άνοδος των ποσοστών του στον δεύτερο γύρο αποδεικνύει ότι δημιουργούνται συνθήκες σκληρής αναμέτρησης στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών”.

“Το επιτελείο του Σταύρου Μαλά εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η υποψηφιότητα μας είναι υποψηφιότητα νίκης που μπορεί να αποτρέψει την εκλογή του κ. Αναστασιάδη και την εφαρμογή στην Κύπρο αντιλαϊκών πολιτικών, όπως αυτές εκφράζονται από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ. Η υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά απευθύνεται και ταυτόχρονα γίνεται αποδέκτης ολοένα και περισσότερων υποστηρικτών από ανθρώπους της κεντροαριστεράς, του προοδευτικού και δημοκρατικού κέντρου, αλλά και ανέντακτους πολίτες, που βλέπουν στον Σταύρο Μαλά την προοπτική του μέλλοντος για την Κύπρο και τον λαό μας”, είπε.

Διαβάστε Επίσης