Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟAEΛ: Καλεί τον επίσημο Απόλλωνα να αποσύρει την ένσταση

AEΛ: Καλεί τον επίσημο Απόλλωνα να αποσύρει την ένσταση

-

H ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ θέλει να πληροφορήσει το κόσμο της ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη συμμετοχή του Ντόσα Τζούνιορ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, είτε σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι οποιασδήποτε διοργάνωσης.


Ο Ντόσα Τζούνιορ ήταν, είναι και θα παραμείνει ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ εγγεγραμμένος στη δύναμη της ΚΟΠ για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Καλούμε τον κόσμο μας να μην ανησυχεί, να παραμείνει ήρεμος και να αποφύγει οποιεσδήποτε παρεκτροπές ή ενέργειες που δεν βοηθούν το σωματείο μας και να παράλληλα να μην απαντήσει σε τυχόν προκλήσεις. Πρέπει όλοι μας, να κρατήσουμε τη πόλη μας ήρεμη και νηφάλια, ειδικά τώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας.

Καλούμε τον Απόλλωνα, να επανεξετάσει τα δεδομένα της υπόθεσης και να ζητήσει και τις γνώμες τρίτων, για να αποφευχθεί η άσκοπη αντιπαράθεση στη πόλη, διότι αυτό θα χαλάσει το καλό κλίμα που υπάρχει μέχρι σήμερα στις σχέσεις σωματείων και φιλάθλων.

Η ποδοσφαιρική Λεμεσός σήμερα αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης και σε ενάμιση χρόνο εάν δεν κατασκευαστεί ποδοσφαιρικό γήπεδο στη πόλη, θα προσφυγοποιηθούμε όλοι και τα τρία σωματεία της πόλης.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο και σε αυτές τις συνθήκες, χρειάζεται να μείνουμε ενωμένοι και να αποφύγουμε την άσκοπη αντιπαράθεση για ένα θέμα το οποίο δεν υφίσταται.

Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να πρυτανεύσει η λογική, να συγκρατηθούμε όλοι και να αντιμετωπίσουμε με ηρεμία την κατάσταση για το καλό των σωματείων μας και της πόλης».

Διαβάστε Επίσης