Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2013: Αναρτήθηκε ο εκλογικός κατάλογος για επιθεώρηση

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2013: Αναρτήθηκε ο εκλογικός κατάλογος για επιθεώρηση

-

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Ο Γενικός Έφορος Προεδρικής Εκλογής ανακοίνωσε ότι ο τελευταίος συμπληρωματικός εκλογικός κατάλογος της 2ας Ιανουαρίου 2013 ετοιμάστηκε και αναρτήθηκε για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις από κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κατάλογος εκτίθεται καθημερινά για επιθεώρηση, για διάστημα δέκα ημερών, από τις 4 μέχρι τις 14 Ιανουαρίου, στα Γραφεία των Επαρχιακών Διοικήσεων, στα Γραφεία των Δήμων ή στο Γραφείο/κατοικία του Κοινοτάρχη κάθε ενορίας ή κάθε κοινότητας ξεχωριστά.

Μετά την παρέλευση της πιο πάνω προθεσμίας καμία ένσταση δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Ο συμπληρωματικός εκλογικός κατάλογος μετά την 14η Ιανουαρίου 2013 καθίσταται οριστικός και θα ενσωματωθεί στο μόνιμο εκλογικό κατάλογο που θα χρησιμοποιηθεί για σκοπούς των προσεχών Προεδρικών εκλογών.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι νέοι εκλογείς να επιθεωρήσουν έγκαιρα το συμπληρωματικό εκλογικό κατάλογο για τυχόν ενστάσεις, για τη δέουσα διόρθωση. Τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων θα ετοιμασθούν και διαβιβασθούν μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2013 στους Κοινοτάρχες, από όπου μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι ή οι οικείοι τους.

Διαβάστε Επίσης