Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔείγμα ανθρωπιάς από τον Δημήτρη Χριστοφή

Δείγμα ανθρωπιάς από τον Δημήτρη Χριστοφή

-

height=”380″ alt=”παιδονευρολογικό”/>

ΕΔΩΣΕ ΩΣ ΕΙΣΦΟΡΑ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟ ΜΑΚΑΡΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

O Δημήτρης Χριστοφή όλα αυτά τα χρόνια στα Κυπριακά γήπεδα έδειξε τον πολύ καλό του χαρακτήρα αλλά και το ήθος του. Ο Δημήτρης ο οποίος αναδείχθηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για τον μήνα Δεκέμβριο, πρόσφερε το βραβείο του που ανέρχεται στα 1000 ευρώ στην Παιδονευρολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η παράδοση της εισφοράς του Δημήτρη Χριστοφή έγινε την χθές, 7 Ιανουαρίου 2013, στην παρουσία του Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, Αντρέα Σμυρίλλη και του Διευθυντή της Κλινικής, Δρ. Νίκου Σκορδή.

Μιλώντας εκ μέρους του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού, ο Διευθυντής της Κλινικής Δρ. Νίκος Σκορδής, ευχαρίστησε την Carlsberg και τον Δημήτρη Χριστοφή για την σημαντική και ουσιαστική εισφορά τους και ανακοίνωσε πως τα χρήματα θα διατεθούν για την αγορά ζυγαριάς, ειδική για τα παιδιά με κινητικές αναπηρίες.

Παράλληλα με την επίδοση της σχετικής επιταγής, ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, Αντρέας Σμυρίλλης, απένειμε στον Δημήτρη Χριστοφή το ειδικό βραβείο του Επάθλου Carlsberg, που αποτελεί την Ανώτατη τιμητική διάκριση της φίλαθλης εταιρείας, ως επιβράβευση του Ήθους, Τέχνης και της Αρετής, που ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας επέδειξε στον αγωνιστικούς χώρους κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου 2012.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συγχαίρει σε ανακοίνωση του στην επίσημη ιστοσελίδα τον εκ των αρχηγών της ομάδας γι’ αυτή του την πρωτοβουλία, η οποία συνάδει απόλυτα με τα ιδανικά του Σωματείου.

Διαβάστε Επίσης