Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΝ.ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ:Ο Σταύρος Μαλάς μπαίνει μπροστά με καθαρή και διακριτή διαφορά από τον...

Ν.ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ:Ο Σταύρος Μαλάς μπαίνει μπροστά με καθαρή και διακριτή διαφορά από τον Γ. Λιλλήκα

-

: Δευτέρα, 07 Ιανουάριος 2013

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΙΛΛΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΦΗΜΕΣ

Δυστύχημα και πολιτικό ολίσθημα χαρακτηρίζει ο Νίκος Κατσουρίδης εκ μέρους του επιτελείου του υποψήφιου Προέδρου Σταύρου Μαλά το «να επαναλαμβάνει ο κ. Λιλλήκας και να διασπείρει φήμες που κυκλοφορούν από γνωστή άγνωστη πηγή περί φημολογούμενης οργανωμένης πριμοδότησης του Σταύρου Μαλά από μερίδα συναγερμικών ψηφοφόρων».

«Δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας. Άλλωστε είναι προφανής η επιδίωξη και η αγωνία του κ. Αναστασιάδη να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο. Διερωτάται κάποιος εάν συνειδητοποιεί ο κ. Λιλλήκας ότι η ενέργεια του αυτή οδηγεί στην πραγματικότητα σε εγρήγορση τα στελέχη του ΔΗΣΥ και τελικά διευκολύνει τους στόχους τους», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Νίκος Κατσουρίδης.

Προσθέτει πως κάτι τέτοιο δεν αποτελεί μέρος του σύγχρονου πολιτικού λόγου που εκφράζει η υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά, αναφέροντας ότι η έκφραση πολιτικής πρέπει να γίνεται μέσα από διάλογο και ανταλλαγή τεκμηριωμένων επιχειρημάτων.

Ο κ. Κατσουρίδης καλεί τον κ. Λιλλήκα και όσους επιλέγουν το ψίθυρο για να πολιτευτούν σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία να κάνουν δεύτερες σκέψεις αλλά και να απαντήσει τεκμηριωμένα στις ανησυχίες των πολιτών παρά να διασπείρει φημολογίες και αναλήθειες.

«Εμείς θα επιμείνουμε πεισματικά να υποβάλλουμε προτάσεις και να συζητούμε με επιχειρήματα. Άλλωστε οι ψιθυρολογίες του κ. Λιλλήκα περί πριμοδότησης του Σταύρου Μαλά από το ΔΗΣΥ επιβεβαιώνουν μόνο ένα πράγμα: την ανησυχία του για το ότι ο Σταύρος Μαλάς μπαίνει μπροστά με καθαρή και διακριτή διαφορά», συμπληρώνει.

Διαβάστε Επίσης