Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣαβέφσκι:'' Δεν θα κάνουμε μεταγγραφή για να πούμε ότι κάναμε''

Σαβέφσκι:” Δεν θα κάνουμε μεταγγραφή για να πούμε ότι κάναμε”

-

2013

Την καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πριν από τα παιχνίδια της Ομόνοιας, παραχώρησε ο τεχνικός των “πρασίνων” Τόνι Σαβέβσκι:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Απέναντι στην ΑΕΚ αρχίζουμε τα λεγόμενα ντέρμπι. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δικαιούται να είναι το φαβορί στα χαρτιά, ελπίζουμε να μην μας ενοχλήσει η διακοπή των γιορτών. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και χρειάζεται να έχουμε υπομονή. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και θα χρειαστεί υπομονή. Πρέπει να σκοράρουμε γρήγορα, ελπίζω να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα”.

Για τα αγωνιστικά νέα: “Ο Αλαμπί έμεινε εκτός προπόνησης γιατί είναι άρρωστος, τα υπόλοιπα είναι γνωστά”.

Για τις πέντε σερί νίκες: “Πέντε είναι δεν είναι περισσότερες, αν ήταν δέκα θα έλεγα κάτι. Θέλω να έχω μια σταθερότητα στα παιχνίδια μου. Αυτά τα σερί δεν μου δίνουν μια σιγουριά και ασφάλεια. Με ένα μήνα καλή πορεία δεν σημαίνει ότι κάναμε κάτι, όμως μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλό δρόμο “.

Για το πώς αντιμετωπίζει την ΑΕΚ: “Είμαστε Ομόνοια, όποια προβλήματα υπάρχουν, είμαστε Ομόνοια. Αν εμείς σκεφτόμαστε μια φορά τον αντίπαλο, οι άλλοι μας σκέφτονται δύο φορές, χωρίς να μειώνω ή να προσβάλλω κανέναν. Έχουμε μια εικόνα για το πώς θα γίνει το παιχνίδι. Η ΑΕΚ μας κέρδισε στον α’ γύρο, την χαρακτηρίζει η κατοχή, έχει στα πόδια της την μπάλα παραπάνω απ’ όλες τις άλλες ομάδες”.

Για την μεταγραφή του Ρουσιά: “Ο Ρουσιάς ήταν μεταγραφή για το καλοκαίρι. Είναι μια επένδυση για το μέλλον, με ένα Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή. Προσπαθούμε να κάνουμε σχεδιασμό για το καλοκαίρι. Δεν είναι μεταγραφή που θα μας βοηθήσει άμεσα. Δεν μας έλειπε παίκτης σε αυτή την θέση. Για να μην τον χάσουμε μέχρι το καλοκαίρι, καλύτερα να τον παίρναμε τώρα για να μην πάει αλλού. Δεν έχουμε λεφτά για να αγοράζουμε παίκτες μικρούς, έχουμε αρκετά να δίνουμε για να έρθουν σε μας”.

Για τον αντικαταστάτη του Σοάρες: “Έχουμε καταλήξει με βάση αυτά που έχουμε στο ρόστερ. Έχουμε ανάγκη και στόπερ και αμυντικό χαφ και προσπαθούμε να κάνουμε ένα συνδυασμό. Αυτή είναι η φιλοσοφία και η σκέψη μου. Προτιμώ να μην κάνουμε μεταγραφή απλώς για να πούμε ότι κάναμε, να το σκεφτούμε καλά και μετά. Το λέω για να σας προλάβω

Διαβάστε Επίσης