Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΛΙΛΛΗΚΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΛΙΛΛΗΚΑ

-

ΑΚΕΛ: Τίθεται εκ νέου ζήτημα δημοσιοποίησης περιουσιακών στοιχείων των υποψήφιων Προέδρων

Τίθεται εκ νέου το ζήτημα της δημοσιοποίησης των περιουσιακών στοιχείων των υποψήφιων Προέδρων Νίκου Αναστασιάδη και Γιώργου Λιλλήκα, με αφορμή ανακοίνωση περί συναλλαγής του δικηγορικού γραφείου του Νίκου Αναστασιάδη, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης.

Ο κ. Λουκαΐδης στη δήλωσή του αναφέρει ότι “το εκλογικό επιτελείο και το δικηγορικό γραφείο του Νίκου Αναστασιάδη έχουν δώσει σήμερα στη δημοσιότητα στοιχεία γύρω από συναλλαγή μέσω του δικηγορικού του γραφείου ύψους 50.000.000 δολαρίων Αμερικής”.

“Η αποκάλυψη από το εκλογικό επιτελείο του κ. Αναστασιάδη της εν λόγω συναλλαγής θεωρούμε ότι θα πρέπει να τύχει πλήρους διερεύνησης από πλευράς των αρμόδιων αρχών του κράτους, όπως και οι ίδιοι άλλωστε εισηγούνται”, αναφέρει ο κ. Λουκαΐδης.

Προσθέτει ότι, “με αυτή την ευκαιρία, τίθεται εκ νέου το ζήτημα της δημοσιοποίησης των περιουσιακών στοιχείων τόσο του κ. Αναστασιάδη όσο και του κ. Λιλλήκα”.

“Η αργοπορία δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά στους πολίτες, ιδιαίτερα όταν μάλιστα ο κ. Λιλλήκας έχει δεσμευτεί δημόσια σε τηλεοπτική εκπομπή ότι θα το έπραττε πριν δύο εβδομάδες. Επαναλαμβάνουμε ότι θα πρέπει η δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων να αφορά και τις συνδεδεμένες με αυτούς εταιρείες”, αναφέρει ο κ. Λουκαΐδης.

Διαβάστε Επίσης