Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΠτήση της Ryanair από Θεσσαλονίκη προς Πάφο προσγειώθηκε εκτάκτως στο 'Ελ. Βενιζέλος'

Πτήση της Ryanair από Θεσσαλονίκη προς Πάφο προσγειώθηκε εκτάκτως στο ‘Ελ. Βενιζέλος’

-

Τρίτη, 24 Ιούνιος 2014

–> Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος επιβάτης υπέστει σόκ και ανάγκασε τους πιλόττους να προσγειώσουν το αεροσκάφος

Προγραμματισμένη πτήση της εταιρείας Ryanair από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Πάφο έκανε χθες βράδυ έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, λόγω “περιστατικού με επιβάτη”.

Υπεύθυνοι της εταιρίας δεν βρέθηκαν μέχρι στιγμής για να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, καθότι το επιχειρησιακό κέντρο βρίσκεται στο Δουβλίνο, αλλά από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” επιβεβαιώνεται ότι η έκτακτη προσγείωση δεν έγινε για λόγους μηχανικής βλάβης. Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος επιβάτης υπέστει σόκ και ανάγκασε τους πιλόττους να προσγειώσουν το αεροσκάφος.

Σε ξενοδοχεία της Αθήνας μεταφέρθηκαν από την εταιρεία Ryanair οι επιβάτες της πτήσης Θεσσαλονίκη-Πάφος, η οποία χθες, γύρω στις 22.45 έκανε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Το αεροσκάφος, έχει αναχωρήσει από το Ελευθέριος Βενιζέλος. Toπεριστατικό της έκτακτης προσγείωσης του αεροσκάφους διερευνάται από την Ελληνική Αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης