Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΓΝΩΜΕΣΓιατί ακόμα και να μιλήσεις εναντίον των εγκλημάτων, θα έχεις επιπτώσεις!

Γιατί ακόμα και να μιλήσεις εναντίον των εγκλημάτων, θα έχεις επιπτώσεις!

Στο στόχαστρο Αμερικανών και Ισραηλινών η ελευθερία έκφρασης

-

Η Χαμάς κρατά 132 ισραηλινούς ομήρους και το Ισραήλ κρατεί μερικές χιλιάδες φυλακισμένους μεταξύ των οποίων παιδιά, γυναίκες, και μέλη του Παλαιστινιακού Νομοθετικού Συμβουλίου, τους οποίους σύμφωνα με την Διεθνή αμνηστία, τους κακομεταχειρίζεται και τους υποβάλει σε βασανιστήρια. Υπάρχουν μαρτυρίες για συχνές, εξαιρετικά άγριες κι αυθαίρετες βιαιότητες, σεξουαλικές επιθέσεις, ταπεινώσεις κι εξευτελισμούς, εσκεμμένες στερήσεις τροφής, καταναγκαστικές συνθήκες υγιεινής και στερήσεις ύπνου.

Εν τούτοις ο Νετανιάχου θεωρεί ότι οι ισραηλινοί αιχμάλωτοι πρέπει να απελευθερωθούν, όχι όμως και οι Παλαιστίνιοι. Οι 132 άνθρωποι έχουν δικαίωμα ελευθερίας, οι άλλες χιλιάδες, που είναι Παλαιστίνιοι, όχι!

 Η διεθνής κοινή γνώμη βλέπει με αποτροπιασμό τη συμπεριφορά του σιωνιστικού κράτους, όμως οι κυβερνήσεις δεν αντιδρούν όπως θα έπρεπε για να αναγκάσουν τους ακραίους σιωνιστές να σταματήσουν να εγκληματούν.

Είναι γνωστό ότι το Ισραήλ έχει μεγάλη επιρροή ή και ελέγχει κυβερνήσεις, τράπεζες, επιχειρήσεις, θεσμούς κλπ σε πολλές χώρες, ακόμα και μουσουλμανικές.

  • Γιατί οι περισσότερες μουσουλμανικές χώρες δεν κάνουν σχεδόν τίποτε για να υπερασπίσουν του Παλαιστινίους στη Γάζα;

Η δύναμη του ισχυρού. Φοβούνται ότι οι δυτικές χώρες θα υπερασπιστούν το Ισραήλ ή ότι το Ισραήλ θα τους εκδικηθεί; Η πικρή αλήθεια είναι ότι μερικές χώρες εξακολουθούν να οδηγούνται εύκολα από τη δυτική προπαγάνδα να μισούν ορισμένους ανθρώπους όπως οι Κινέζοι μέσω της «προπαγάνδας της γενοκτονίας των Ουιγούρων» και να μισούν ορισμένες χώρες όπως η Κίνα, η Ρωσία και το Ιράν, ορισμένοι νοιώθουν αδύναμοι και εκλιπαρούν τις Ηνωμένες Πολιτείες να σταματήσουν τη γενοκτονία στη Γάζα.

Από την άλλη οι δυτικές χώρες και το Ισραήλ, χρησιμοποιούν τους μουσουλμάνους και το θρησκευτικό φανατισμό μερικών εξ αυτών, ως γεωπολιτικό όπλο παρουσιάζοντας τους μουσουλμάνους γενικά, ως τρομοκράτες.

  • Ας θυμηθούμε τι συνέβη πριν λίγα χρόνια στη Συρία. Το ISIS δημιουργήθηκε από το Ισραήλ, η Αλ Νούσρα χρηματοδοτήθηκε από το Ισραήλ, η Μπόκο Χαράμ υποστηρίχθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν είναι μουσουλμανική αλλά τρομοκρατική οργάνωση που δημιουργήθηκε από δυτικές χώρες για να δαιμονοποιήσει το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους. Οι αμερικανοί και το Ισραήλ, έχουν πετύχει να χρησιμοποιούν τους Μουσουλμάνους και το Ισλάμ ως γεωπολιτικά τους όπλα και να προβαίνουν σε γενοκτονία, αλλά να μην έχουν επιπτώσεις. Γιατί ακόμα και να μιλήσεις εναντίον των εγκλημάτων, θα έχεις επιπτώσεις.

Τελευταίο παράδειγμα η σύλληψη του ιδιοκτήτη του Telegram Πάβελ Ντούροφ, με διάφορες δικαιολογίες, ενώ ο σημαντικότερος λόγος όπως αναφέρεται σε αρθρογραφία είναι γιατί απεκάλυψε πληροφορίες για τα εγκλήματα του ισραηλινού στρατού.

Πανομοιότυπος δηλαδή ο λόγος όπως και η σύλληψη και ουσιαστικά φυλάκιση για 14 χρόνια του Ιδρυτή της Wikeleaks  Τζούλιαν ΑσάνζΗ ελευθερία του λόγου και η διακίνηση πληροφοριών, δεν είναι πλέον δικαίωμα και τιμωρείται από όσους έχουν την ισχύ

ΧριΣ

Διαβάστε Επίσης