Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑΑντιπολεμική διαμαρτυρία έξω από τις βρετανικές βάσεις Ακρωτηρίου!

Αντιπολεμική διαμαρτυρία έξω από τις βρετανικές βάσεις Ακρωτηρίου!

Προσυγκέντρωση στο Περιβαλλοντικό Κέντρο, 500 μέτρα από την είσοδο των βάσεων ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης - ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ, 29/09/2024, ΩΡΑ 11 Π.Μ.

-

Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης (ΠΣΕ) ανακοινώνει τη διοργανώνει αντιπολεμικής διαμαρτυρίας έξω από τις βρετανικές βάσεις Ακρωτηρίου, ΑΥΡΙΟ Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 11:00 π.μ. με προσυγκέντρωση στο Περιβαλλοντικό Κέντρο, 500 μέτρα από την είσοδο των βάσεων. Η αντιπολεμική διαμαρτυρία διοργανώνεται με αφορμή την επικίνδυνη κλιμάκωση του πολέμου στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Οι επιθέσεις που διαπράττει το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ στην περιοχή σπρώχνουν όλο και περισσότερο την περιοχή της Μέσης Ανατολής προς ένα γενικευμένο πόλεμο με απρόβλεπτες συνέπειες για την ανθρωπότητα. Η ισραηλινή επιθετικότητα με τη συνεχιζόμενη επιχείρηση γενοκτονίας του παλαιστινιακού λαού σε συνδυασμό με τις πρόσφατες δολοφονικές επιθέσεις στο Λίβανο πραγματοποιούνται με την πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ-Βρετανίας-ΕΕ.

Ενώνουμε τη φωνή μας με το παγκόσμιο αντιπολεμικό κίνημα ώστε να εκφράσουμε την απαίτηση να τερματιστούν οι πόλεμοι στην περιοχή μας, υπέρ της ειρήνης, της ασφάλειας και της σταθερότητας στην Μέση Ανατολή. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας με τους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου. Καταδικάζουμε τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και τις δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ στο Λίβανο. Καταδικάζουμε τη χρήση και εμπλοκή της Κύπρου στις δολοφονικές επιχειρήσεις σε βάρος των λαών της περιοχής. Καταδικάζουμε τις επικίνδυνες στρατιωτικές συνεργασίες και τις κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ισραήλ. Απαιτούμε από την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας να εκφράσει ξεκάθαρα μηνύματα ενάντια στις στρατιωτικές δραστηριότητες των βρετανικών βάσεων.

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

Διαβάστε Επίσης