Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΑντίσταση Λαέ! Σήμερα, 4 μ.μ.  όλοι έξω από το Προεδρικό!

Αντίσταση Λαέ! Σήμερα, 4 μ.μ.  όλοι έξω από το Προεδρικό!

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ! Με την παύση του Γενικού Ελεγκτή το ποτήρι ξεχείλισε! Διαδήλωση «απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης»

-

Το βαθύ κράτος είναι αδίστακτο σε όλες τις χώρες του κόσμου σε όλες τις εποχές και διασφαλίζει τα νώτα του με κάθε τρόπο. Με την παύση από το Ανώτατο Δικαστήριο του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή το ποτήρι ξεχείλισε. Το συντεταγμένο αστικό κράτος της Δεξιάς καταρρακώνει τους ίδιους τους θεσμούς του και προκλητικά καταπατά το περί δικαίου αίσθημα του λαού.

Γιατί τι άλλο είναι το ξήλωμα του ανθρώπου ο οποίος τα τελευταία δέκα συναπτά έτη πολέμησε με πάθος τη σήψη και τη διαφθορά και έσυρα στα δικαστήριο εμπλεκόμενους και διαπλεκόμενους στα σκάνδαλα και τις απάτες σε βάρος του δημοσίου;

Είναι η ώρα που κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σιωπά! Ο κάθε συνειδητός πολίτης και οι οργανωμένες πολιτικές δυνάμεις και οι άλλοι φορείς της κοινωνίας περνούν από τα λόγια στις πράξεις.

Το ΑΚΕΛ – Αριστερά – Κοινωνική Συμμαχία διοργανώνει ΣΗΜΕΡΑ  Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, στις 4 μ.μ. έξω από το Προεδρικό Μέγαρο εκδήλωση διαμαρτυρίας κάτω από τον τίτλο «ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ»!

Ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου σε δήλωση του αναφέρει: «Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα διαπλοκής, διαφθοράς και συγκάλυψης», και προσθέτει:

«Μετά και τις εξελίξεις με την παύση του Γενικού Ελεγκτή κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μένει απαθής απέναντι στο σύστημα θεσμικής διαπλοκής και διαφθοράς που έχει στηθεί τα τελευταία χρόνια από τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού.

Ένα σύστημα που εκθέτει σοβαρά τη χώρα μας διεθνώς.

Ένα σύστημα που σπέρνει την καχυποψία της κοινωνίας απέναντι στους θεσμούς και υποβιβάζει το κράτος δικαίου.

Ένα σύστημα που συγκαλύπτει τα σκάνδαλα και προστατεύει τους πρωταγωνιστές τους εμποδίζοντας τον έλεγχο, τη διαφάνεια και την λογοδοσία.

Το ποτήρι της αγανάκτησης της κοινωνίας έχει ξεχειλίσει. Εμείς συνεχίζουμε να στεκόμαστε αποφασιστικά απέναντι στο Σύστημα Διαφθοράς και Συγκάλυψης.

Απαιτούμε να σπάσει το απόστημα των σκανδάλων. Ο Πρόεδρος και η κυβέρνησή του έχουν την πρώτιστη και καθοριστική ευθύνη γι’ αυτό.

Η διαπλοκή και η διαφθορά δεν αντιμετωπίζονται με δηλώσεις, αλλά με πράξεις τις οποίες ποτέ κανείς δεν είδε από μέρους των κυβερνώντων.

Στεκόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης. Με αυτή την απαίτηση θα διαδηλώσουμε την Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό. Καλώ όλους τους πολίτες που ασφυκτιούν από την κατάσταση να διαδηλώσουν μαζί μας».

Διαβάστε Επίσης