Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕΝΤΥΠΗ ΓΝΩΜΗH ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ»! ΣΟΚ και ΔΕΟΣ από την καρατόμηση του Οδυσσέα...

H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ»! ΣΟΚ και ΔΕΟΣ από την καρατόμηση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από το Ανώτατο Δικαστήριο! Η κοινωνία αντιδρά! Αντίσταση Λαέ! Όλοι στους δρόμους!

Στη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» >>> ΔΩΡΕΑΝ με τη ΓΝΩΜΗ το περιοδικό «REAL SPORTS», ΜΟΝΟ αυτή τη βδομάδα (20 -26 Σεπτεμβρίου 2024)

-

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

1. Συγκαλυμμένη απολυταρχία! H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ»! ΣΟΚ και ΔΕΟΣ από την καρατόμηση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από το Ανώτατο Δικαστήριο με… ηθικο-πολιτική επιχειρηματολογία και όχι νομική τεκμηρίωση!

2. Πανηγυρίζει ο Νίκος Αναστασιάδης για το φάγωμα του διώκτη των ενεχομένων στα σκάνδαλα επί της διακυβέρνησης του

3. Κατακραυγή από τους πολίτες κατά των διωκτών του Οδυσσέα Μιχαηλίδη με τον ΔΗΣΥ και το ΕΛΑΜ να τηρούν ποντιοπιλατική στάση ενώ τα συγκυβερνώντα κόμματα τα μασούν!

4. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ! Το ΑΚΕΛ – Αριστερά – Κοινωνική Συμμαχία μπαίνει μπροστά με συγκέντρωση έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, «απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης»

5. ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ; –  Άρθρο του Άντρου Κυπριανού, Τέως Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ

Διαβάστε ακόμη στη νέα έκδοση της «ΓΝΩΜΗΣ»:

1. Αποδείχτηκαν ψεύτικες και στο Κυπριακό οι προεκλογικές υποσχέσεις του  Προέδρου Χριστοδουλίδη – Ο Λαός έχει το λόγο για άμεση δράση!

2. Αναπάντητα παραμένουν καυτά ερωτήματα για την περιβόητη συμφωνία ηλεκτρικής διασύνδεσης Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδας και Ε.Ε.

3. Λαμόγια των τραπεζών οι κυβερνώντες και τους κάνουν πλάτες για τα αυξημένα επιτόκια!

4. Μήπως το μοναστήρι στη Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου είναι «κράτος εν κράτει»;

5. Κάνουν αβέρτα προσλήψεις στη δημόσια υπηρεσία, την ώρα που ζητούν τη «βοήθεια» του ΔΝΤ, για… εξορθολογισμό και συγκράτηση των δαπανών του κρατικού μισθολογίου! 

6. Νέα εξαγγελία για μέτρα μείωσης των δυστυχημάτων…. Να τα δούμε στην πράξη, χορτάσαμε από λόγια…

7. Μαθήματα περιβάλλοντος εκτός τάξης: Παιδιά, το καλύτερο μέτρο είναι η θερμική μόνωση των σχολείων

8. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: «Στημένη παράσταση» για να επιβάλουν τον αποκλεισμό των φιλάθλων! • Οι κυβερνώντες μεθόδευσαν τα πάντα για να προκληθούν επεισόδια πριν τον αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝΑ – ΑΕΛ και να δημιουργήσουν το «τέλειο» άλλοθι!

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ

και όπως πάντα  με πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,

παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία

*Μαζί με τη ΓΝΩΜΗ ζητήστε από τα περίπτερα το αθλητικό περιοδικό REAL SPORTS και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αυτή ΜΟΝΟ τη βδομάδα (20 -26 Σεπτεμβρίου 2024) το περιοδικό προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ μαζί με τη ΓΝΩΜΗ.

Διαβάστε Επίσης