Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήUncategorized«Υπακούομεν εις τους αγγλοαμερικάνους» και η Κύπρος ας εξαφανισθεί από το χάρτη!

«Υπακούομεν εις τους αγγλοαμερικάνους» και η Κύπρος ας εξαφανισθεί από το χάρτη!

Ο στόχος του δίδυμου ιμπεριαλιστικού εγκλήματος του 1974, γίνεται πραγματικότητα για το ΝΑΤΟ μισό αιώνα μετά!

-

Του ΧριΣ

Ο ουσιαστικός λόγος πίσω από το δίδυμο έγκλημα του 1974 (πραξικόπημα και εισβολή) ήταν να γίνει η Κύπρος  «αβύθιστο αεροπλανοφόρο» του ΝΑΤΟ με διαμοιρασμό της Κύπρου μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας – και των δύο χωρών μελών του ΝΑΤΟ – , και αυτό συμφωνήθηκε στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Λισσαβώνα το 1971.

Οι κυβερνήσεις της Κύπρου,  μέχρι το 2013 αρνήθηκαν αυτό το ρόλο στους Εγγλέζους και Αμερικανούς και εφάρμοσαν λίγο – πολύ, μια ανεξάρτητη, πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική. Όμως ποτέ η Κύπρος δεν έπαψε να βρίσκεται στα δίκτυα της αμερικανοσιωνιστικής αράχνης και πάντοτε υπήρχαν οι πρόθυμοι πράκτορες που για χάριν του πλουτισμού πλέκουν τα δίκτυα της συνομωσίας και του εγκλήματος. 

Από  την ανάληψη της προεδρίας από τον Αναστασιάδη ξεκίνησε σιγά-σιγά  η προτεκτορατοποίηση της Κύπρου και κορυφώνεται με τον διάδοχο του, τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα.

Το δόγμα του «υπακούομεν εις τους αγγλοαμερικάνους», δυστυχώς ζει και βασιλεύει και με τη σημερινή κυβέρνηση που είναι συνέχεια της προηγούμενης

  • Ο στόχος του δίδυμου ιμπεριαλιστικού εγκλήματος του 1974, γίνεται πραγματικότητα για το ΝΑΤΟ μισό αιώνα μετά.

Πέτυχε ο στόχος των αφεντικών και των υποτακτικών τους που μη γνωρίζοντας την ιστορία της χώρας στην οποία ζουν, οι εθνικιστές πατριδοκάπηλοι λάτρεις των αμερικανών, αναφέρονται μονίμως  στην πατρίδα και στην μητέρα πατρίδα (που πρόδωσαν το 1974 κι όποτε άλλοτε τους δόθηκε η ευκαιρία).

Οι νεκροί του πραξικοπήματος και της εισβολής, υπήρξαν αγωνιστές προδομένων και χαμένων στο τέλος μαχών. Το τίμημα το πλήρωσαν οι νεκροί, οι αγνοούμενοι και οι συγγενείς τους, οι πρόσφυγες, σχεδόν ολόκληρος ο κυπριακός λαός με εξαίρεση τους πληρωμένους προδότες.

ΜΙΛΑ ΣΑΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΣΦΑΖΕΙ ΣΑΝ ΧΑΧΑΠΗΣ!

Σήμερα δυστυχώς, λόγω της  πολιτικής των κυβερνήσεων Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ και Χριστοδουλίδη – ΕΛΑΜ και Σία, η Κύπρος γίνεται μέρος των προβλημάτων, που οι Αγγλοαμερικάνοι και οι σιωνιστές δημιούργησαν στην περιοχή μας και ως προτεκτοράτο και προγεφύρωμα εμπλέκεται στα πολεμικά παιχνίδια των ιμπεριαλιστών που υποστηρίζουν με στρατιωτικά μέσα τα οικονομικά τους συμφέροντα σε όλο το πλανήτη.

Η κρίση στη Μέση Ανατολή, δεν είναι μια τοπική υπόθεση, αν και πρωταγωνιστικό ρόλο και τοπικούς στόχους έχει το σιωνιστικό Ισραήλ. Πέραν αυτού, καθρεφτίζει παγκόσμιες εξελίξεις, ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και συσχετισμούς δύναμης.

Ευχόμαστε να μην συμβεί αυτό που επιδιώκουν οι ιμπεριαλιστές, δηλαδή ο πόλεμος με κύριο στόχο το Ιράν, τους Παλαιστινίους, τους Λιβανέζους και άλλους αραβικούς λαούς, γιατί  όπως έστρωσαν οι κυβερνήσεις μας πάνω σε βόμβες θα κοιμηθούμε.

Για ορισμένους εγχώριους, που προσκυνούν Νατοϊκά βρακιά, των διαχρονικών σύμμαχων της Τουρκίας, μια τέτοια προοπτική μπορεί να μην είναι και άσχημη, για τον λαό όμως θα σημαίνει άλλη μια καταστροφή, αίμα, πόνο, ορφανά και μαυροντυμένες μάνες, μια κόλαση.

Και μη ρωτάτε παράξενες ερωτήσεις γιατί «θα μας πάρει ο διάβολος»! Με τον Χριστοδουλίδη και την Δεξιά ως φιλικά των αμερικανοσιωνιστών πλην τρομαγμένα πρόβατα, ουδέν καλό προοιωνίζεται στη σύγκρουση των βουβάλων στον βάλτο της Μέσης Ανατολής…

Διαβάστε Επίσης