Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΟύτε μια συγγνώμη για τα λάθη τους!

Ούτε μια συγγνώμη για τα λάθη τους!

Το ίδιο μήπως πρέπει να κάνει η ηγέτιδα του ΔΗΣΥ κα Αννίτα Δημητρίου και για το ζήτημα των συρματοπλεγμάτων Νουρή;

-

Όταν το ΑΚΕΛ επέκρινε τον Νίκο Αναστασιάδη για τους χειρισμούς στο Κραν Μοντανά, ο ΔΗΣΥ το κατηγορούσε πως υιοθετεί το τουρκικό αφήγημα και πως εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα. Σήμερα ξανά, όπως και με αιχμές πριν μερικά χρόνια, ο τότε στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου και τότε πρόεδρος του ΔΗΣΥ λέει το ίδιο, όπως και αρκετοί άλλοι (Κασουλίδης, τέως αρχιεπίσκοπος, Ναμί, Μαυρογιάνης, διπλωμάτες, δημοσιογράφοι), γιατί δεν κατηγορούνται πως εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα;

Τώρα που όλοι παραδέχονται, εκτός από τον ίδιο τον κ. Αναστασιάδη ότι είχε μιλήσει για λύση δυο κρατών, μήπως θα έπρεπε να ζητήσουν ένα συγγνώμη από το ΑΚΕΛ που όχι μόνο συκοφάντη αλλά ότι εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα του προσήψαν.

  • Το ίδιο μήπως πρέπει να κάνει η ηγέτιδα του ΔΗΣΥ κα Αννίτα Δημητρίου και για το ζήτημα των συρματοπλεγμάτων Νουρή;

Είναι η κυβέρνηση ΔΗΣΥ- Αναστασιάδη που εφάρμοσε αυτή την πολιτική όταν το ΑΚΕΛ προειδοποιούσε ότι εκτός από το ότι δεν ήταν λύση για το μεταναστευτικό, θα μας έβαζε σε μπελάδες. Τώρα που ο ΟΗΕ επιρρίπτει ευθύνες και στην πλευρά μας για «επέμβαση στη νεκρή ζώνη», ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα; Τώρα αυτοί που τα έκαναν ζητούν να τα ξεκάνουν, αλλά ούτε μια συγγνώμη για τα λάθη τους!

Διαβάστε Επίσης